KARLEUŠA ISPALILA VIKI ZA UREĐENJE VILE NA DEDINJU: Miljkovićevu BLOKIRALA I DEKINTIRALA, a evo koja je bila glavna Duškova ULOGA!
Foto: Kurir, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

OBRT

KARLEUŠA ISPALILA VIKI ZA UREĐENJE VILE NA DEDINJU: Miljkovićevu BLOKIRALA I DEKINTIRALA, a evo koja je bila glavna Duškova ULOGA!

Stars -

Jelena Karleuša odustala je od angažovanja firme Viki Miljković i njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa, koje su ona i njen još uvek zakoniti suprug Duško Tošić unajmili da im renoviraju i urede novu vilu na Dedinju, u koju se ona nedavno preselila sa ćerkama.

Jelena Karleuša, Duško Tošić, Viki Miljković
foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskom plavokosoj pevačici, iako se duže vreme govorilo da je dogovor između njih dve postignut, do ove saradnje nije došlo, a kao dva moguća razloga spominju se Jelenino napuštanje žirija u takmičenju "Zvezda Granda", ali i to što su u međuvremenu Karleuša i bivši fudbaler odlučili da stave tačku na svoj brak.

Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Po rečima našeg izvora, glavne pregovore o projektu uređenja vodili su Taške i Tošić, i to usmeno, a onda su oni svoje supruge obaveštavali o toku dogovora i predlozima, s čime se Jelena uvek u većoj meri i slagala, s tim što je imala i neke svoje specijalne želje i zahteve, koje je njen suprug kasnije predočavao Vikinom suprugu. Zajednički dogovor je bio da, kada se sve usmeno dogovore i usaglase sve detalje saradnje, Viki i Taške stave na papir približnu sumu, a da se zatim potpiše zvanični ugovor i parafiraju sve tačke dogovora.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Međutim, zbog već pomenutih razloga, ali i pandemije koronavirusa i ostalih nepredviđenih okolnosti, uređenje vile se odužilo, došlo je do promene planova i vizije kako JK vidi svoj dom, tako da je od ove saradnje odustala. Ona o tome nije zvanično obavestila Viki, koja ju je više puta uporno zvala, ali joj se ova nije javljala na telefon, a nedavno ju je i blokirala na društvenim mrežama, tako da njih dve više nemaju nikakav kontakt, dok se Duško, i pre nego što je Jelena obavestila javnost da je njenom braku došao kraj, odlučio da se iz ove priče potpuno povuče i sve te detalje prepusti Jeleni.

rođendan, Viki Miljković
foto: Nemanja Nikolić

Da do saradnje nije došlo, nedavno je potvrdila i sama Viki.

- Istina je da su samo uslovno Duško i Taške razgovarali u vezi s preuređenjem njihove vile. Mi smo uradili projekat i to je još u fazi priprema. Ali ne desi se uvek realizacija. Prosto neke okolnosti vam poremete želje i planove, pa se tako ni ta saradnja nije ostvarila. Nikad se ne zna. Bitno je da smo svi živi i zdravi - rekla je Viki za domaće medije.

1 / 13 Foto: Kurir, Damir Dervišagić

"Od ugovora do komfora" parola je Violetine firme, ali u ovom slučaju od komfora očigledno nema ništa jer JK nije potpisala ovaj ugovor.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:08

Evo šta Jelena Karleuša radi u dvorištu nakon malera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track