NAŠI FUDBALERI OPROBALI SU SE U MUZIČKIM VODAMA! Oni su se pridružili Ceci, Zorani i Kseniji Pajčin, a evo u kojim pesmama!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić, Beta/Branislav Božić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

estrada

NAŠI FUDBALERI OPROBALI SU SE U MUZIČKIM VODAMA! Oni su se pridružili Ceci, Zorani i Kseniji Pajčin, a evo u kojim pesmama!

Stars -

Fudbal i muzika definitivno idu ruku podruku, čemu svedoče brojni primeri. Mnogi svetski fudbaleri su se pojavljivali u spotovima poznatih muzičkih zvezda i grupa.

Mnogi od njih su bili u ulozi manekena za spotove estradnih umetnika. Podsećamo vas na domaće fudbalere koji su se oprobali u muzičkim vodama.

Fudbal i muzika često idu ruku podruku, a u to smo se uverili i mi na ovim prostorima, gde smo u prošlosti imali pojavljivanja fudbalera u spotovima. Da li kao pevač ili glumac u spotovima, tek svako je imao neku ulogu i mogao da iskaže talenat.

Među prvima, koji su to uradili je Dejan Savićević, slavni fudbaler, koji je 1994. godine gostovao u spotu "Idemo na more", koju su zajedno snimili Rambo Amadeus i Vesna Zmijanac. Popularni "Genije" se u spotu pojavljuje na jahti.

Dejan Savićević
foto: Printscreen/Instagrama

Nakon toga su sadašnji slelektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi i Peđa Mijatović gostovali u spotu Ksenije Pajčin 1997. godine za pesmu "Sviđa mi se on", tada megapopularne pevačice i jedne od najlepših žena na javnoj sceni, kako su je mnogi smatrali.

Peđa Mijatović
foto: Printskrin/Instagram

U spotu su zapravo iskorišćene njihove akcije i golovi u spotu sa utakmica reprezentacije.

Svoje vokalne sposobnosti među prvima je pokazao Mateja Kežman, koji je gostovao u spotu za pesmu "Mornari" iz 1999. godine, kada je otpevao uvodne stihove, dok je još jedan fudbaler, odnosno golman Partizana, za koga Zorana inače navija, Đorđe Pantić pokazao pevačke sposobnosti u duetu sa njom u pesmi "Ružo crno bela".

Đorđe Pantić
foto: Printscreen/Instagram

Nekadašnji fudbaler Obilića Nikola Lazetić pojavio se 2000. u pesmi "Prođi sa mnom kroz crveno" Cece Ražnatović, kao glumac, dok su čast Crvene zvezde među muzičarima odbranili Dušan Jovančić i Boban Bajković.

Nikola Lazetić
foto: Printscreen/Instagram

Između fudbalera i pevačica oduvek je postojala neka magična privlačnost. U pomentim spotovima možete pogledati kako su se fudbaleri snašli i da li bi mogli dobro da prođu i da se proslave na estradnom nebu...

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

00:10

Darko Lazić uhvaćen sa Marinom Gagić na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track