KONTROVERZNI JUTJUBER MENJA PLOČU: Nakon brojnih SKANDALA i haosa Baka Prase doneo ŠOK ODLUKU!
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOKIRAO!

KONTROVERZNI JUTJUBER MENJA PLOČU: Nakon brojnih SKANDALA i haosa Baka Prase doneo ŠOK ODLUKU!

Stars -

Baka Prase je poslednjih meseci bio u epicentru javnosti zbog sajber nasilja prema Kristini Kiki Đukić koja je tragično preminula u decembru prošle godine, a sada je odlučio ponovo da se vrati kao da se ništa nije desilo.

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, vratio se na društvene mreže nakon burnog i turbulentnog perioda koji je sada već iza njega. Bogdan je iznenadio svoje fanove obaveštenjem da će jednom od njih, najsrećnijem, pokloniti auto vredan 30.000 evra.

Baka Prase
foto: Printskrin

Naime, Baka se pre nekoliko dana pohvalio da je za jedno veče, od donacija fanova, za noć zaradio čak 4.000 evra, a sada je odlučio da im se oduži.

printscreen
foto: Bogan Ilić

- Hoću da vam poklonim nov auto, 2021-22 bmw 1 u m paketu. Auto bi bio u garanciji, manji motor i jeftiniji za održavanje, tako da, ko ga god bude osvojio, moći će sebi da priušti da ga vozi i neće morati odmah da ga proda. Ne želim da poklanjam polovna kola jer znam koliko tu ima ulaganja, koliko je auto oštećen, udaran, vraćana kilometraža - napisao je Bogdan, a potom ispisao i uslove za ovo darivanje.

Podsetimo, Baka Prase je poslednjih meseci bio u epicentru javnosti zbog sajber nasilja prema Kristini Kiki Đukić koja je tragično preminula u decembru prošle godine, a spekuliše se i da je počinila samoubistvo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

SAHRANJENA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Jutjuberka ispraćena na večni počinak uz crkveno pojanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track