DETALJ SA SVADBE CECE I ARKANA KOJI SE PREPRIČAVA: Mladenci napustili sopstveno VENČANJE, a evo kako je to Ražnatović objasnio!
Foto: Printskrin / You Tube

GOSTIMA ZAUVEK U SEĆANJU

DETALJ SA SVADBE CECE I ARKANA KOJI SE PREPRIČAVA: Mladenci napustili sopstveno VENČANJE, a evo kako je to Ražnatović objasnio!

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i dan danas govori o svojoj najvećoj ljubavi, pokojnom suprugu Željku, po kome je njen unuk dobio ime.

Svetlana i Željko Ražnatović Arkan su se venčali u hotelu Interkontinental, a svim zvanicama je jedna stvar ostala zauvek u sećanju. Naime, mladenci su ga iznenada prekinuli i napustili svečanu salu.

1 / 7 Foto: Ana Paunković, Printscreen YouTube

Minut pre toga, mladoženja Arkan se obratio gostima koji su bili pomalo zatečeni i objasnio zbog čega on i njegova novopečena supruga odlaze.

"Dragi gosti, u ime moje supruge i u moje ime ja vam se zahvaljujem i nama je bila velika čast što ste bili na našoj životnoj svečanosti, na našem venčanju i slavlju. Kao što znate, i običaji nalažu da prvo mladenci izađu jer mi imamo da odradimo još mnogo toga! Hvala vam svima", rekao je tada Arkan, a onda su gosti uz aplauz i pesmu orkestra ispratili mladence do izlaza iz hotela gde su se oni džipovima uputili u svoj dom.

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:09

Ceca uživa na plaži Kipra, žari i pali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track