00:28

Prva objava Maje Marinković nakon raskida

HIT

PRVA OBJAVA MAJE MARINKOVIĆ NAKON RASKIDA SA PECOM: Grudi samo što ne ispadnu iz kupaćeg, a tek kako PROVOCIRA ovom PESMOM (FOTO)

Stars -

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da su Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović stavili tačku na svoju vezu.

Kako je Maja navela nakon svog prvog oglašavanja, raskinula je jer se osetila razlika u godinama i različita intersovanja.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Malo nakon ove izjave, Marinkovićeva je objavila video snimak na društvenoj mreži u kom je ispozirala u mini crnom bikiniju, a crne tračice su jedva prekrile starletine grudi i obuzele ih.

Pored toga, posebnu pažnju je privukla i pesma koju je Maja okačila uz ovaj prizor. Naime, u pitanju je pesma “Hoću da sam slobodna” koju izvodi pevačica Zorana Pavić.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

- Imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina u vezi mog i Pecinog odnosa. Najpre moram da kažem da to nije onako kako sam ja mislila, želela i bila sigurna da je iskren. Izašla sam iz tog odnosa jer se ipak oseti razlika u godinama i imamo drugačija interesovanja. Dakle, na svojoj koži sam naučila da nije zlato sve što sija i iz mnogo razloga sam odlučila da ga ostavim i prekinem taj odnos. Jasno mi je da pokušava da preko svojih prijatelja izokrene priču u svoju korist, ali mu to neću dozvoliti - rekla je Maja.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track