05:29

STIŽU MI PRETNJE ZBOG DALILE! Marijana Zonjić progovorila o odnosu sa Dragojevićkom OVO JE PRAVA ISTINA O NJIHOVOM PRIJATELJSTVU

KURIR Televizija

STIŽU MI PRETNJE ZBOG DALILE! Marijana Zonjić progovorila o odnosu sa Dragojevićkom OVO JE PRAVA ISTINA O NJIHOVOM PRIJATELJSTVU

Stars -

Marijana Zonjić i Lepi Mića gostovali su kod Ivana Gajića u "Pulsu Srbije" gde su govorili o najaktuelnijim događajima sa estrade.

Na početku emsije popularni voditelj Ivan Gajić osvrnuo se na odnos Dalile Dragojević i Marijane Zonjić.

- Za svako prijateljstvo treba vremenski rok, ali to je previše nametanja. Treba pustuti da vreme pokaže. Mora da bude i sa jedne i sa druge strane. Marijana dobro zna šta ja njoj pričam - kaže Lepi Mića i dodao:

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Namenski pravljena prijateljstva u rijalitiju i nametanje ne vodi nikuda. Prijateljstvo se javno ne pokazuje. Nisam neki pobornik prijateljstava i veza, već poštovanja - rekao je Lepi Mića.

Marijana Yonji'
foto: Kurir televizija

Marijana Zonjić navela je da je odnos sa Dalilom Dragojević bila turbulentna.

- Treba da prođe vremenski period da se to pokaže prijateljstvo. Mi se nismo gotivile u početku, bilo je režnih reči, bilo je sviđanja prema istim muškarcima. Cela kuća je sem mene i Miće njoj okrenula leđa, ostala je sama, i ja sam krenula da se družim sa njom. Meni i dan danas stižu pretnje jer se družim sa njom. Ona je prema meni i napolju ispala okej. Verujem u naš odnos - kaže Zonjić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track