ULOŽIO SAM CELU ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU U STUDIO! Sofronijević priznao za Kurir da je POSLEDNJI DINAR investirao u muzičku produkciju
Foto: Kurir Arhiva, Kurir Televizija

RIZIKOVAO

ULOŽIO SAM CELU ŽIVOTNU UŠTEĐEVINU U STUDIO! Sofronijević priznao za Kurir da je POSLEDNJI DINAR investirao u muzičku produkciju

Stars -

Jedan od najuspešnijih srpskih harmonikaša Aleksandar Sofronijević nedavno je otvorio svoju muzičku produkciju, o čemu se pisalo u medijima, ali ono što javnosti nije poznato jeste to da je uložio celu svoju životnu ušteđevinu u novi posao.

Harmonikaš je za Kurir ispričao kada se rodila ideja za studio, ali i koliko je bilo teško realizovati takav projekat u vreme korone, kada je prestao da nastupa.

Aleksandar Aca Sofronijević, Aca Sofronijević
foto: Privatna Arhiva

- Ideja za studio se rodila baš davno, ali mogućnosti nisu bile realne. Malo-pomalo moja porodica je kupila jedan lep lokal u Beogradu i onda smo doveli i arhitektu, koji mi je pomogao da studio izgleda ovako, ali i da ima toliko različitih mogućnosti. Trebalo je godinu i mesec dana da se napravi studio - govori Sofra na početku razgovora, pa nastavlja:

Aleksandar Aca Sofronijević, Aca Sofronijević
foto: Privatna Arhiva

- Sve radove su obavljali moji veliki prijatelji. Ne volim da govorim o iznosima, to mi je malo degutantno, ali mogu da kažem da sam potrošio celu svoju životnu ušteđevinu na studio. Radi se o velikom novcu, ali ja sam veoma ponosan na to i nikada mi nije bilo žao nijednog uloženog dinara. Uložio sam bukvalno sve što sam imao u tom trenutku. Desilo se da je baš tada stao ceo naš posao zbog korone, a ja sam svaki dinar koji sam imao moram da dajem jer projekat nije smeo da stane, morao je da se završi.

Harmonikaš ističe da će pevači u njegovom studiju moći da urade kompletnu produkciju.

1 / 13 Foto: Kurir Arhiva
Stars Naslovna
foto: Kurir

S vremenom sam otvorio svoju izdavačku kuću, koja se bavi izdavanjem najrazličitijih žanrova muzike. Mi imamo i video-produkciju, tako da možemo da snimamo i različite muzičke spotove - naveo je on.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

01:56

Aca Sofronijević uzbuđen pred početak finala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track