NINA ĐOGANI (17) ULAZI U ZADRUGU 6? Lunina sestra bila na razgovoru sa PRODUKCIJOM, Anabela i Gagi je podržali, ovo su DETALJI!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

NEOČEKIVANO

NINA ĐOGANI (17) ULAZI U ZADRUGU 6? Lunina sestra bila na razgovoru sa PRODUKCIJOM, Anabela i Gagi je podržali, ovo su DETALJI!

Stars -

Odbrojavanje do početka "Zadruge 6" počinje i svi sa nestrpljenjen očekuju da saznaju ko su novi učesnici.

Spekuliše se da će pevač Darko Lazić ući u rijaliti, a osim Lazića navodno će ući i ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani.

Ćerka Anabela Atijas i Gagija Đoganija, Nina, već je popularna na društvenoj mreži Instagram gde je prati više od 100.000 ljudi. Kako prenose mediji, ona je takođe u pregovorima sa čelnicima Pinka kako bi se u septembru uselila u na imanje u Šimanovcima.

Luna Đogani, Anabela Atijas
foto: Printscreen

Kako se spekuliše, Nina Đogani ima velike šanse da nadmaši popularnost sestre Lune, koja se takmičila u nekoliko sezona rijalitija, a koju je milionski auditorijum zapamtio kada je pevač Sloba Radanović prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa njom, piše Srpski telegraf..

Anabela i Gagi garantuju da će Nina biti primer kako bi se trebalo ponašati u rijalitiju, tvrde da je karakterno drugačija od Lune, a oni su bili priustni kada je ona bila na razgovoru u produkciji.

Kurir.rs/Srpski telegraf

Bonus video:

01:08

Luna Đogani iznela tajnu uspešnog braka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track