NJIHOV ODNOS SU OBELEŽILE TUČE I UVREDE: Alen progovorio o rivalstvu sa Tifom, pa priznao: NE VOLE SE NI STONSI, A NA BINI SE GRLE
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

PROGOVORIO!

NJIHOV ODNOS SU OBELEŽILE TUČE I UVREDE: Alen progovorio o rivalstvu sa Tifom, pa priznao: NE VOLE SE NI STONSI, A NA BINI SE GRLE

Stars -

Alen Islamović uskoro će nastupiti u Sarajevu po prvi put nakon 17 godina, a povodom toga progovorio je o odnosu s kolegom iz Belog dugmeta, Mladenom Vojičićem Tifom.

- I danas kad kažeš Bijelo dugme zna se što će se događati. I ovo što danas radimo Goran, Tifa i ja isto se zove Belo dugme s Goranovim orkestrom. Ali bez obzira na te pesme koje je Goran napisao, to je stvarno veliko blago Sarajeva. Jer je to sve nastalo u Sarajevu - rekao je Alen.

- Možda su poneke nastale u drugim regijama. Znam da su 'Lipe cvatu' nastale u Severnoj Makedoniji gdje je Goran bio u nekim albanskim kafanama i čuo je kako ljudi interesantno sviraju, pa mu je došla ideja da napravi 'Lipe cvatu'. Tako da je to bogatstvo što Belo dugme ima, lepeza pesama da ti pamet stane. Jer bilo koju pjesmu da krenemo izvoditi, svi pevaju s nama. Ali pevaju i ove nove generacije. To je fascinantno - dodao je.

Alen Islamović
foto: Printscreen/Pink

Islamović se osvrnuo i na svoj odnos s Tifom.

- To je izmišljena priča koju neko potakne. Prvo nisam tip koji negativno zrači, ne dolazim ljut na posao. Znaš, imaš one portire koji trebaju rano na posao. On psuje po kući sve što ima, jer zna da mora ustati u 3 i doći na posao u 5, zna što ga čeka. Stražarenje na toj porti do ponoći. Ja se tako prema poslu ne odnosim. Dolazim na koncerte spreman, odmoran, želim zabaviti ljude, da se i ja dobro zabavljam, a ne da pravim probleme - započeo je Alen.

Alen Islamović
foto: Nemanja Nikolić

- Mogu reći iskreno, moji i Tifini odnosi su nikakvi. A i ne trebaju biti, što bi morali biti nekakvi. Bolje da su nikakvi. Dođemo na posao, odradimo svoje i svako svojim putem. To je pravi profesionalizam. A tko to ne može shvatiti. Misliš da se Keith Richards i Mick Jagger vole? Ne vole se nikako, ali, eto, na bini su stalno. I grle se čak. Ali se ne tuku. To je jačina Roling Stonesa - zaključio je.

Islamović je priznao da uživa u ulozi dede i obožava se družiti s unučadi.

- Odličan sam deda. Imam troje unučadi. Obožavam to. Bio sam s njima na moru nekoliko dana, samo malo da ih vidim. Obožavam ih, posebno najmlađu, ona se zove Alina, a ja je zovem Lili. I ona mene obožava. Želi da joj pevam pjesmu 'Aida', želi da joj pevam 'Motore', ja onda moram ići po gitaru i svirati sve te pesme, a ona uživa, plešući - ispričao je Islamović.

Kurir/ Dnevni avaz

Bonus video:

01:27

ALEN ISLAMOVIĆ NASTUPIO U GORNJEM MILANOVCU: Publika uživala uz vanvremenske hitove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track