IGOR KOJIĆ POSTAO BLISKI PRIJATELJ MILANA POPOVIĆA? Zajedno su slavili njegov rođendan, Severini sve rade iza leđa, ovo su DETALJI
Foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Printscreen

NEOČEKIVANO

IGOR KOJIĆ POSTAO BLISKI PRIJATELJ MILANA POPOVIĆA? Zajedno su slavili njegov rođendan, Severini sve rade iza leđa, ovo su DETALJI

Stars -

Izdaja najviše boli, stara je izreka koja je zadnjih godina na neki način postala i karma pevačice Severine Vučković.

Mnogi su do sada izigrali njeno poverenje, a sada je to navodno učinio i njen bivši suprug, piše Story.hr.

Igor Kojić je 30. jula napunio 35 godina, a nekoliko dana kasnije priredio je veliku proslavu na imanju svog dede, u selu u blizini Loznice.

Gosti na proslavi bili su malo iznenađeni kada se na proslavi pojavio Severinin bivši partner Milan Popović, sa kojim se Igor često javno svađao i razmenjivao uvrede dok je bio u braku sa Severinom.

Ipak, dolaskom na ovaj rođendan i zajedničkim druženjem, obojica su pokazali kako su izgleda zakopali ratne sekire i postali bliski prijatelji. A da iznenađenje bude još veće, Milan je na rođendan doveo i svog sina Aleksandra, kojeg ima sa Severinom, jer dečak poslednje nedelje letovanja provodi sa ocem u Srbiji.

Igor KOjić
foto: Printscreen

Iako Igor Kojić na svojim društvenim mrežama nije objavio ništa sa proslave rođendana, 4. avgusta je postavio selfi sa nejasnom porukom 'Zima dolazi'.

Milan Popović je objavio identičnu poruku 'Zima dolazi' sa ilustracijom putokaza za selo 'Popovići Kojići' kod Knina, a mnogi su se zapitali da li su se protiv Severine udružili i Popovići i Kojići.

Kurir.rs/story.hr

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track