BANETOVA ŽENA FLERTOVALA SA MUŠKARCIMA I GOVORILA DA SU U OTVORENOM BRAKU! Otkriveni svi detalji razvoda Baneta Krstića
Foto: Damir Dervišagić

stavili tačku posle 8 godina braka

BANETOVA ŽENA FLERTOVALA SA MUŠKARCIMA I GOVORILA DA SU U OTVORENOM BRAKU! Otkriveni svi detalji razvoda Baneta Krstića

Stars -

Otkako je u javnosti dospela vest da se razveo Bane Krstić glavna je tema domaćih medija, a sada je otkriven i razlog zbog kojeg je pevač stavio tačku na brak sa dugogodišnjom suprugom Jelenom.

Naime, prema rečima izvora bliskom paru, frontmen grupe "Garavi sokak" i njegova žena razveli su se prošle godine u maju zbog nepremestovih razlika, a skandali u njihovom odnosu nastali su tek nakon rastanka.

Bane Krstić
foto: Damir Dervišagić

Kako tvrdi izvor, Jelena je navodno nakon razvoda pričala po gradu da je u otvorenom brakum te je pod tim izgovorom flertovala sa drugim muškarcima, što je pevača razbesnelo i navelo da svima obelodani da je na njihovu ljubav staviljena tačka.

- Bane nije skandalozan čovek, on je želeo da razvod prođe tiho i mirnom bez ikakve pompe. Tako je i bilo. On nikome nije detaljisao zbog čega je nakon osam godina odlučio da stavi tačku na brak sa Jelenom, i uvek je ostajao suzdržan kada je ta tema u pitanju. Međutim, njeni postupci nakon njihovog rastanka su ga izveli iz takta - rekao je na samom početku izvor, koji je objasnio šta se događalo u kući Krstića.

memorijal Miroslav Antić, Bane Krstić
foto: S. U.

- Nakon što su stavili tačku na svoj odnos, Jelena je počela da se ponaša krajnje neprihvatljivo. Ona e počela da flertuje sa drugim muškarcima, a umesto da kaže da je razvedena, svima je pričala da je sa Banetom u otvorenom braku te da oni tako fonkcionišu.

- Kada je Bane od prijatelja čuo šta Jelena radi, ostao je u šoku. Mislio je da je u pitanju neka dezinformacija, međutim, čuo je sa različitih strana, od raznih poznanika. Nije mogao da veruje da Jelena umesto da kaže da su se razveli, govori da su u otvoreno braku, to mu je bilo jako ponižavajuće. Nije želeo da se bruka i da po gradu ispiraju usta njegovim imenom, to je gazilo njegovu muškost, te je svima razglasio da su se razveli. Ubrzo se ta vest proširila i dospela je i u medije i Bane je na taj način sebe zaštitio od laži bivše supruge - zaključio je izvor.

Bane na ovu temu nije želeo da govori.

- Trenutno sam na sastanku, nisam u mogućnosti da pričam - kratko je rekao.

Kurir.rs/I.B/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track