U OVOJ LUKS VILI OD 450 KVADRATA ŽIVE SLOBA I JELENA: Sad čekaju prinovu, a za dom u BG keširali 500.000 €, bazen je PERVERZIJA
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir, Instagram

sve spremno za prinovu

U OVOJ LUKS VILI OD 450 KVADRATA ŽIVE SLOBA I JELENA: Sad čekaju prinovu, a za dom u BG keširali 500.000 €, bazen je PERVERZIJA

Stars -

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Đuričanin čekaju prvo zajedičko dete. Jelena je, kako su mediji preneli, u četvrtom mesecu, a o prinovi ne žele da se oglašavaju.

Njih dvoje su u braku tek sedam meseci, a nedavno su se uselilu u kuću u Višnjičkoj banji, za koju je dao oko 500.000 evra. Njihov novi dom ima približno 450 kvadratnih metara, na dva nivoa je i poseduje veliko dvorište, kao i bazen i teretanu.

Sloba Radanović
foto: Kurir

Pevač je mesec dana pre useljenja pripremao i sređivao kuću, donosio nameštaj, a dolazio mu je i čistač bazena kako bi se pripremio za letnju sezonu.

Sloba Radanović, Jelena Đuričanin
foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

Njegova supruga Jelena veoma je aktivna pokazala kako izgleda bazen. Sudeći po snimku koji je objavila na Instagramu, može da se zaključi da je bazen prilično prostran i modernog izgleda, a poseduje i hidro masažere. Ograđen je staklenom ogradom, a ka njemu vode stepenice kako bi se postepeno ulazilo u isti.

00:12

Pogledajte bazen Slobe Radanovića u Višnjičkoj banji

- Našao sam kuću koja mi odgovara. Skućio sam se. Mnogo sam radio za to i ostvario sam svoj cilj. Ja sam mnogo i sa ljudima, gledam da se odvojim od te gradske buke, stalno sam u nekoj gužvi i konstantno mi treba mir, zato sam i izabrao taj kraj. Kuća ima sve što je potrebno, a i dalje ima neki šmek, kakav onaj centralni deo nema. Tako da prezadovoljan sam i komšilukom i krajem i kućom - rekao je Sloba.

kurir.rs

Bonus video:

04:42

Sloba Radanović progovorio o prinovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track