CAR OBJAVIO FOTKU SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM! Svi se pitaju da li je ovo Maja, Dalila će PUĆI OD MUKE!
Foto: Nenad Kostić

zavodnik

CAR OBJAVIO FOTKU SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM! Svi se pitaju da li je ovo Maja, Dalila će PUĆI OD MUKE!

Stars -

Filip Car nakon ponovnog kontakta i susreta sa Majom Marinković, iz dana u dan ne prestaje da intrigira javnost svojim ljubavnim životom.

Bivši zadrugar neretko je u društvu devojaka, a nakon turbulentne veze sa Dalilom Dragojević i nedavnog susreta sa Majom, odlučio je da se navodno skrasi.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

Do skoro na njegovom Instagram profilu nismo mogli da vidimo devojke, bilo da su drugarice ili nešto više od toga, sve do danas.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Naime, bivši zadrugar, objavio je stori, na kome se jasno vidi pristustvo ženske osobe u njegovoj blizini, ali ne identitet, jer su na snimku vidljive samo noge. Ko je misteriozna devojka, da li potencijalna partnerka, bivša zadrugarka ili drugarica nepoznata javnosti.

Maja Marinkoivć
foto: Printscreen

- Nismo u nekom specijalnom kontaktu, jesmo se čuli, ali jednom samo, nešto malo. Imamo dogovor da o nekim stvarima popričamo, ostalo je sve tako kako jeste, nedorečeno... Ali ne u ljubavnom, već u prijateljskom smislu, da popričamo o nekim stvarima. Imali smo dobar, prijateljski odnos koji je bio dugotrajan, iako je bilo malih signala simpatije, ali u četvrtoj sezoni smo funkcionisali kao prijatelji i kolege, to mi je bilo najdraže. Žao mi je što nam se odnos ovako završio - pričao je Car nedavno o odnosu sa Majom, a posle toga isplivala je njihova zajednička fotografija iz kreveta.

Kurir.rs

Bonus video:

00:46

Filip Car podelio dirljiv video o Maradoni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track