ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Mesečarka opet našla mlađeg LJUBAVNIKA, Sestra pod dejstvom DROGE nasrnula na svoju porodicu!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Mesečarka opet našla mlađeg LJUBAVNIKA, Sestra pod dejstvom DROGE nasrnula na svoju porodicu!

Stars -

Zdravo, dragi moji, obradovali ste me prošle sedmice zbog toga što ste vrlo lako prepoznali o kome sam pisala, a moram priznati da to nisam očekivala. Ponekad moram dosta da se pomučim i da zakamufliram o kojim ličnostima pišem jer... Znate i sami, da mogu, ja bih pisala njihova puna imena, ali onda se ova naša kolumna ne bi ovako zvala.

Danas ćemo druženje početi s pričom koju sam čula od čoveka koji je bio desna ruka Veseljaku, tako ćemo zvati jednog od najpopularnijih folkera, koji je inače jako zatvoren i retko se pojavljuje u javnosti. Znate već šta se sve pisalo i spekulisalo o njemu, o njegovom intimnom životu, i o tome neću danas da polemišem. Ono što je mene zaprepastilo jeste činjenica da je toliko samoživ da ni članovima porodice neće nimalo da pomogne, iako para ima - ni sam ne zna koliko. Njegov rođeni brat jedva sastavlja kraj s krajem, radi u nekoj kafani kao konobar za mizernu platu, ima porodicu, decu, takoreći živi na ivici egzistencije.

Ilustracija, Stars, Kolumna, Abronoša, KURIR

A Veseljaka to ne zanima. Ne samo što neće da mu pomogne finansijski nego uopšte nema kontakt s njim. Moj izvor kaže da je takav oduvek bio, da ne mari ni za koga i da samo sebe gleda. Nije ni čudo što ga niko od kolega ne voli.

Drugi akter današnje kolumne biće propali glumac, kojeg ćemo zvati Loš. I nega su pratile razne afere poznate javnosti, a ja vam mogu reći da se radi o vrlo nemoralnom tipu, ne preza ni od čega da dođe do cilja, gazi preko mrtvih. Čula sam da preti i ucenjuje neke siromašne ljude, primorava ih da rade kod njega za male pare, a inače je sklon nasilju i to je svima poznato.

Ilustracija, Stars, Kolumna, Kurir Akcija, Abronoša

Mesečarka se opet zaljubila. Tek što ju je otkačio mlađani muškarac, s kojim je živela u dalekoj zemlji, ona se već oporavila od ljubavnog brodoloma i našla novu ljubav. Reč je o dečku koji je malo stariji od njene ćerke, ima manje od 30 godina i, naravno, pogodili ste, s njom je iz čiste koristi. Zna to i Mesečarka, ali njoj to ne predstavlja problem.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Da, zamalo da zaboravim da vam otkrijem razlog zašto je Sestra zaratila s porodicom! Opet je preterala s korišćenjem psihoaktivnih supstanci, pa je htela da bije sestru i majku, jedva su je izbacile iz kuće. Ovo se dešava po ko zna koji put, toliko je ogrezla u narkoticima da se svaki put iznenadim kad je vidim živu i zdravu. Toliko za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track