ALEKSANDRA USLOVILA PECU VIJAGRU NAKON POMIRENJA: Izbaci iz kuće krevet u kom si s Majom imao seks, u njega neću da legnem
Foto: Printscreen/Instagram

Nova pravila

ALEKSANDRA USLOVILA PECU VIJAGRU NAKON POMIRENJA: Izbaci iz kuće krevet u kom si s Majom imao seks, u njega neću da legnem

Stars -

Afera oko ljubavnog trougla između Maje Marinković, Petra Raspopovića i Aleksandre Subotić ne jenjava. Starleta je biznismenu oprostila prevaru, ali ima određene uslove koje on mora da ispuni. Kako saznajemo, Subotićka zahteva od nevenčanog supruga da promeni nameštaj u kući i vikendici, gde je vodio ljubav s njenom bivšom najboljom drugaricom.

Maja Marinković, Peca Raspopović
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

- Sandra je presrećna što joj se Peca vratio i što se ta agonija s Majom Marinković završila. Međutim, nju i dalje muče intimni trenuci koje su Maja i Peca provodili zajedno u njihovom domu i vikendici kad Aleksandra nije bila tu. Hoće da promeni sve, a naravno, Peca mora finansijski to da iznese. Aleksandra ne radi nigde, ima eventualno neko primanje od Instagrama kad objavi neku reklamu i ne bi mogla baš da podnese taj teret, ali smeta joj svaki put kad legne u krevet to što zna da je tu Maja spavala i da su baš na tom mestu imali seks - priča naš izvor.

Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Peca Raspopović
foto: Printscreen/Instagram

Prema njegovim rečima, Raspopović se slaže sa svim zarad mira u kući: - Pristaje na sve, naravno. Zna da je kriv i, ako treba, renoviraće celu kuću. Njemu je veći problem to što se i dalje Maja pominje u njihovom domu i što im to narušava mir. Peca je promenio broj telefona da ga Marinkovićka ne bi zvala, a na tome je insistirala Aleksandra - zaključuje naš izvor blizak Subotički. Ovim povodom najpre smo pozvali Maju, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Nakon toga smo kontaktirali i sa Pecom Vijagrom, ali i sa Aleksandrom, međutim, ni oni se nisu javljali.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Lj. Stanišić

Bonus video:

01:28:22

SCENIRANJE 30.07.2022. NIKOLA RADJEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja