KURIR SAZNAJE! Severina pokreće POSTUPAK protiv sestre zbog NAPADA! Marijana pevačicu hvatala za vrat i razbila joj telefon?
Foto: Ana Paunković, Kurir

šok

KURIR SAZNAJE! Severina pokreće POSTUPAK protiv sestre zbog NAPADA! Marijana pevačicu hvatala za vrat i razbila joj telefon?

Stars -

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Severina Vučković uhapšena nakon fizičkog okršaja sa sestrom Marijanom.

Severina Vučković, Povrede
foto: Privatna Arhiva

Kako su mediji preneli, hapšenje se desilo oko podneva, a sada se oglasila njena advokatica, koja tvrdi da je Severina napadnuta i da će protiv sestre pokrenuti postupak.

Severina
foto: Kurir

- Severina je saslušana u PU Zagrebačkoj radi prijave njene sestre Marijane Popović. PU Zagrebačka postupala je po zahtevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke povrede je Severini nanela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobilni telefon. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popovic - rekla je Severinina advokatica.

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja