MILICA KEMEZ URADILA JOŠ JEDNU OPERACIJU! Bivša zadrugarka se oglasila iz BOLNICE, evo šta je sada promenila na sebi! (FOTO)
Foto: Nikola Anđić

pohvalila se

MILICA KEMEZ URADILA JOŠ JEDNU OPERACIJU! Bivša zadrugarka se oglasila iz BOLNICE, evo šta je sada promenila na sebi! (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarka Milica Kemez podvrgla se još jednoj intervenciji, kako bi dostigla željeni izgled.

Naime, ona je odlučila da koriguje još nešto na svom licu, te se podvrgla korekciji kapaka. Kemezova se na Instagramu oglasila iz jedne privatne bolnice, ali nije želela da otkriva šta je promenila.

Ipak, isplivala je njena fotografija sa podlivima ispod oka.

Milica Kemez
foto: Printscreen

Voditeljka je nakon uspešne sezone otišla na zasluženi odmor, dovela svoju liniju do savršenstva, ali se pozabavila i svojim licem.

Milica Kemez
foto: Printscreen/Premijera

Inače, ona je imala nekoliko intervnecija pre Zadruge, a kako se navodilo u medijima, za sve je izdvojila pa hiljada evra.

"U jednoj privatnoj klinici je operisala nos i ubrizgala botoks, a ostalo joj je još da pokupuje nove krpice kako bi sve izgledalo savršeno. Smanjivanje nosa je platila 2.500 evra, a još oko 500 je dala na zatezanje lica. Inače, ovo joj nije prvi put da ide pod nož. Pre nekoliko godina je operisala grudi, a posle Zadruge 3 je takođe smanjivala nos. Ipak, nije bila zadovoljna rezultatima, pa je rešila da ga opet koriguje", pričao je izvor.

"Za to je izdvojila 1.500 evra. Pored toga, pojačala je treninge u teretani kako bi zategla telo, tako da će vrlo brzo biti spremna da zablista u rijalitiju".

Kurir.rs

Bonus video:

03:38

NAJEMOTIVNIJA SCENA IKAD U FINALU ZADRUGE! Zorica došla po Milicu Kemez, hoće da joj PRUŽI DOM: Daću joj sve, nema ko da je sačeka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track