OVAKO SADA IZGLEDA SEVERININ BIVŠI SA JAHTE! Snimili eksplicitni video, bio je i iza rešetaka!
Foto: ATA Images

šok

OVAKO SADA IZGLEDA SEVERININ BIVŠI SA JAHTE! Snimili eksplicitni video, bio je i iza rešetaka!

Stars -

Pevačica Severina Vučković našla se u centru skandala kada je privedena zbog sukoba sa sestrom Marijanom, zbog čega je završila u policiji.

Kako se navodi, između njih je nakon žučne svađe došlo do fizičkog okršaja, ali ovo nije prvi put da su se posvađale sestre Vučković. Pored porodičnih skandala, za Seerinino ime vezuje se i njen najveći skandal, koji se dogodio 2004. godine.

Severina Vučković
foto: Printsceen

Tada je, podsetimo, u javnosti isplivao njen eksplicitni snimak sa bivšim partnerom Milanom Milanom Lučićem, a sve je snimljeno na jednoj jahti.

Vučkovićka je tada bila verena Srećka Vargeka, dok je Lučić bio oženjen, a pisalo se i da mu je žena tada bila trudna.

Lučić je tada izgledao dosta drugačije, a s obzirom da se na neko vreme povukao iz javnosti svi su se pitali kako sada izgleda.

Sada su se u medijima pojavile njegove fotografije i OVDE možete pogledati kako danas izgleda.

Podsetimo, Severina i Lučić vezu su, navodno, započeli 2000. godine, a raskinuli su je ubrzo nakon što je snimak njihovog se*sualnog odnosa završio u javnosti, kada je pevačica shvatila da on nikada neće napustiti svoju porodicu.

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images, Damir Dervišagić

Lučić se 2017. godine našao u centru još jednog skandala. Naime, tada je sa još nekoliko osoba uhapšen pod sumnjom da su višegodišnjim malverzacijama bespravno pribavili nekoliko miliona evra iz firmi u stečaju.

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

Veselje na svadbi Baneta Trfiunovića, nastupala i Severina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja