SEVERINA U NIKAD GOREM PSIHIČKOM STANJU: Posle tuče sa sestrom, ZATVORILA se u stan, KUKA NA SAV GLAS, a ONA je uz nju sve vreme!
Foto: Kurir, Shutterstock, ATA images

SEVERINA U NIKAD GOREM PSIHIČKOM STANJU: Posle tuče sa sestrom, ZATVORILA se u stan, KUKA NA SAV GLAS, a ONA je uz nju sve vreme!

Stars -

Otkad je u utorak u stanu Severinine majke Ane Vučković u Splitu došlo do porodičnog skandala, o pevačici se samo pojavila informacija da je bila u sedištu kriminalističke policije na razgovoru, gde je negirala sve optužbe.

Severina, Severina Vučković
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Kako saznajemo, Severina je ovaj skandal teško podnela.

Nakon što je prvo bila u lošem stanju zbog izdaje bivšeg supruga Igora Kojića, koji se slikao sa Milanom Popovićem, čitava priča oko tuče u Splitu došla joj je kao so na ranu.

Ne izlazi iz stana, jako je potresena i plače, ne javlja se nikome na pozive. Uz nju je sve vreme i njena bratanica Mia, ćerka njene sestre Marijane, koja je i sama u lošim odnosima sa svojom majkom.

Severina
foto: ATA images, Dado Đilas

Podsetimo, u utorak je zagrebačka policija privela Severinu nakon što su im splitski kolege dojavili da je moraju privesti. Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Severinina sestra Marijana Vučković Popović lažno ju je prijavila za nanošenje telesnih povreda.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track