OTIŠLE POD NOŽ, PA UMALO IZGUBILE GLAVU: Ovo su poznate dame koje su se REŠILE silikona, a jedna JEDVA preživela!
Foto: Printscreen

sve za lepotu!

OTIŠLE POD NOŽ, PA UMALO IZGUBILE GLAVU: Ovo su poznate dame koje su se REŠILE silikona, a jedna JEDVA preživela!

Stars -

Mnoge poznate dame koje su imale silikon u usnama, nedavno su tražile spas kod estetskoh hirurga da ih reše pakla koji su im implanti uzrokovali.

Sve je veći broj poznatih žena koja traže spas kod estetskih hirurga nezadovoljne izgledom svojih usana. Ali, sada ne trče kako bi ih povećale silikonom i drugim veštačkim materijalima, već da ih se reše.

Među prvima koja je izvadila silikon iz usana je Bojana Rajić.

Bojana Rajić
foto: Printscreen/Instagram

- Svečano objavljujem da sam danas izvadila silikone iz usana, mislim da bi me manje bolelo da su mi bubreg na živo vadili - napisala je ona na Instagramu.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram

Tamara Đurić nije ljubitelj silikonskih usana

- Izvadila sam silikone iz usana. Kada bolje razmislim i nisam neki ljubitelj silikonskih usana, ali kako kažu mladost, ludost- rekla je Đurićka svojevremeno.

Podsetimo, Tamara Đurić je 2017. godine imala velikih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usled komplikacija posle operacije završila na VMA, gde su je dugo lečili od sepse.

Dalila je objavila fotografije sa koncima i istakla da joj je drago što ponovo ima prirodan izgled.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Bivša rijaliti učesnica je obavila zahvat na jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a uz nju je sve vreme bio njen tadašnji suprug Dejan Dragojević. Dan nakon operacije Dalila se oglasila, sa koncima u usni koji su joj malo otežavali da priča, ali je bila zadovoljna što više nema ništa veštačko u usnama.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Instagram

Lepa Brena izvadila stare silikone iz usana

Lepa Brena rešila je veliku muku koju joj je predstavljao dotrajali silikon u usnama, koje je sada zamenila razgradivim hijaluronom 2019. godine.Nije sve, međutim, prošlo tako sjajno i bajno. Trebalo je istrpeti nesnosne bolove prilikom intervencije koja se izvodi u lokalnoj anesteziji.

- Njena gornja usna je stvarno loše izgledala. Vremenom su se pojavila kvržice, pošto se taj silikon nakupio na jednom mestu i baš se primećivalo. Inače se to dešava posle otprilike pet i više godina, pa je neophodna intervencija. Ona je još pre dva meseca bila kod našeg hirurga, pitala ga je da li postoji neki manje bolan način da se reši silikona. Plašila se, čula je da vađenje silikona iz usne mnogo boli. On joj je objasnio da nema drugog načina i da, ako želi da lepše izgleda, mora da skupi snagu - rekao je tada izvor za Kurir.

Severina
foto: Printscreen/Instagram

Severina Vučković povećala je usne silikonom još krajem devedesetih, ali ih je popravljala pre nekoliko godina.Njen osušeni i graškast izgled usana pre njenog koncerta u Beogradskoj areni pre deset godina opravdao je Severinin nekadašnji menadžer Tomica Petrović.

On je rekao da su se pevačici usne osušile od pevanja i dodao da Seve ne voli javno da priča o estetskim zahvatima.

- Da je povećavala usne, otkrila je pre nekoliko godina - rekao je tada Tomica.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Aleksandra Nikolić prolazi kroz pakao zbog silikona u usnama!

Aleks je vadila usne hirurškim putem, pa je sa pratiocima podelila iskustva i devojkama skrenula pažnju. Ona trenutno prolazi kroz pakao zbog silikona u usnama. Starleta je objavila jezive fotografije koje su nastale pošto su joj doktori hirurškim putem izvadili biopolimer iz usta.

- Drage devojke, vodite računa o tome gde i ko vam radi bilo kakve zahvate. Ja sam pre sat vremena završila operaciju i mogu vam reći da sam se zgrozila kada sam videla kako izgleda biopolimer - rekla je Alex odmah nakon intervencije.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Evo gde su otišli Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track