OVA PEVAČICA ZAMALO DA BUDE CECINA SNAJKA! Trebalo da budu familija, a Ražnatovićka se kasnije SUKOBILA sa članom njene porodice
Foto: Ana Paunković

ZNATE LI KO JE U PITANJU?

OVA PEVAČICA ZAMALO DA BUDE CECINA SNAJKA! Trebalo da budu familija, a Ražnatovićka se kasnije SUKOBILA sa članom njene porodice

Stars -

Član žirija "Zvezda Granda" Dragan Stojković Bosanac često se sukobljavao sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, a mnogi su pomislili da iza toga stoji i jedan privatni detalj.

Bosanac je Ceci govorio da ne bi imala hitove kakve ima da joj nije mnogih producenata, na šta pevačica nije ostala imuna i pitala ga ako je tako dobar producent zašto onda nije napravio hit svojoj ćerki Aleksandri Džidži Stojković.

Ceca Ražnatović, Milan Marinković, Dragan Stojković Bosanac, Aleksandra Stojković Džidža
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Ata images

Mnogi su se tada setili da je Džidža pre šest godina bila u vezi sa Cecinim bratom od ujaka, Milanom Marinkovićem. Tada je Ceca imala lepo mišljenje o porodici Stojković, ali i o Džidži i rekla da bi volela da joj ona bude snajka.

Aleksandra Stojković Džidža
foto: Printscreen/Grand magazin

Spekulisalo je da je raskid inicirao Milan jer Džidža nije mogla da izdrži njegov način života i stil zavodnika, kao i da je bila ljubomorna.

Kurir.rs

Bonus video:

02:26

Džidža progovorila o sukobu sa pevačem EVO ŠTA JE REKLA I ZA ANASTASIJU IĆURUP!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track