NA MAJU BAČENA CRNA MAGIJA?! Nakon priča da je Subotićka posećivala VRAČARE kako bi vratila PECU, starleta se HITNO oglasila, ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

NIJE MOGLA DA PREĆUTI!

NA MAJU BAČENA CRNA MAGIJA?! Nakon priča da je Subotićka posećivala VRAČARE kako bi vratila PECU, starleta se HITNO oglasila, ŠOK!

Stars -

Drama oko raskida Maje Marinković i Pece Raspopovića, ali i njegovog pomirenja sa nevenčanom suprugom Aleksandrom Subotić, danima ne jenjava, te svakodnevno isplivavaju novi detalji afere.

Naime, kako se već neprestano pisalo poslednji dana, Peca i Aleksandra su ponovo zajedno, a bivša zadrugarka je svom nevernom partneru oprostila prevaru sa svojom najboljom drugaricom. Ipak, postavlja se pitanje kako je Subotićeva tako lako prešla Peci preko svega, te se u nekoliko navrata pomenula priča i o magiji, te da je Aleksandra zajedno sa svojom prijateljicom navodno posećivala vračare po Crnoj Gori.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

- Otkako se to desilo, razne priče kruže jer je Aleksandra skoro mesec dana bila u Crnoj Gori. Postoje ljudi koji tvrde da je sa ženom Pecinog najboljeg prijatelja čak išla i do nekih vračara kako bi "razbucala" vezu sa Majom i vratila ga sebi. Nikome nije jasno da od tolike ljubavi prema Marinkovićevoj sa kojom je bio srećan, tako naglo ponovo bude sa Aleksandrom. Samo pogledajte kako je čovek izgledao pre samo nekoliko dana sa Majom, a kako sada sa njom. Ne znam, nisam pametan. - rekao je nedavno izvor, a onda potom se oglasila i Maja Marinković, povodom tih tvdnji koje kruže.

Maja Marinković
foto: Damir Dervišagić

- Ja sam u šoku! Zaista ne bih komentarisala takve ljude i te stvari. Nista više od njih ne može da me iznenadi, pa ni to! Ja se zaista ne bavim takvim stvarima - istakla je Maja.

Kurir/ Pink

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track