PEVAČICA JE DEVEDESETIH BILA FATALNA, ZVALI SU JE PLAVI HAOS: Ovako je ZAVODILA muškarce, nikad nije prva PRIŠLA već imala TRIK!
Foto: Printscreen Youtube

ZNATE LI O KOME SE RADI?

PEVAČICA JE DEVEDESETIH BILA FATALNA, ZVALI SU JE PLAVI HAOS: Ovako je ZAVODILA muškarce, nikad nije prva PRIŠLA već imala TRIK!

Stars -

Pevačica Vanesa Šokčić vrhunac svoje popularnosti doživela je devedesetih godina prošlog veka, a tada je važila i za jednu od najlepših pevačica na domaćoj estradi.

Vanesu su zbog njene lepote, energije i harizme zvali 'Plavi haos', kako se zvao i njen album iz 1995. godine.

Vanesa Šokčić
foto: Printscreen Youtube

Zajedno sa svojim koleginicama, ona je za časopis "Sabor" 1994. godine govorila o svojim trikovima koje koristi kada želi da osvoji nekog muškarca, kao i o tome kako se ponaša kada je u vezi.

Vanesa Šokčić
foto: Printscreen

- Najlakše je uhvatiti frajera, prvenstveno zato što se bavim poslom za koji muškarci misle da je nešto ekstra. Prija im da budu viđeni u društvu poznate žene i ne razmišljaju mnogo o tome da li smo mi, privatno, dobre ili loše - pričala je tad i dodala:

Vanesa Šokčić
foto: Sonja Spasić

- Kad je reč o frajeru koji se meni dopada, nikad ne bih mogla direktno da mu se nabacujem. Zato, najčešće, smislim neku dobru caku koja će da upali. Recimo, vešto montiram neku situaciju u kojoj ćemo se nas dvoje, kao fol, slučajno sresti, ili zamolim drugaricu da mu da do znanja da sam zainteresovana za njega.

Kurir.rs/Nportal/Sabor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track