"IZVADITE KOPLJE, NAPAD NA PRASCA" Željko Mitrović nastavlja brutalni rat sa Baka Prasetom, sprema se i DOKUMENTARAC! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

HAOS U NAJAVI

"IZVADITE KOPLJE, NAPAD NA PRASCA" Željko Mitrović nastavlja brutalni rat sa Baka Prasetom, sprema se i DOKUMENTARAC! (VIDEO)

Stars -

Nakon što je Baka Prase u svom lajvu poručio Željku Mitroviću da mu duguje pare vlasnik Pink televizije je najavio novi kontroverzni "dokumentarni film" o jutjuberu, a sada je objavio i pesmu.

Naime, Mitrović je objavio distrack o Baki Prasetu na svom Instagram profilu.

"Izvadite koplje, napad na prasca", deo je pesme koju je objavio Mitrović.

- Ovaj distrack je samo najava dokumentarnog filma o Baka Prasetu koji će se premijerno emitovati u četvrtak u 20 sati na televiziji Pink! Sve o džiberovim gej aferama kako je dobio Lamba i koji ledjni deo tela je morao da seksualno ponudi za Lamba, zasto je kriv za Kikinu smrt, na koji način je na prevaru silovao devojčicu od 14 godina, iskazi svedoka i očevidaca, zašto je namerno prenosio polne bolesti, kad se upoznao sa Veljom Nevoljom i koliki je reket plaćao, zasto pičkica nije prijavio policiji i kako se ponasao dok je bio gepekovan! Cetvrtak u 20 h samo na televiziji Pink! See u!

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track