02:31

Gledajte ispovest Snežane Đurišić na Kurir televiziji!

KRALJICA NARODNE MUZIKE OTVARA NOVU SEZONU EMISIJE "SCENIRANJE": Gledajte ispovest Snežane Đurišić od 20.00 na Kurir televiziji!

Stars -

Treća sezona omiljene zabavne emisije Sceniranje počinje večeras u dobro poznatom terminu od 20 časova, a prva gošća u novom ciklusu je jedna od najvećih zvezda narodne muzike Snežana Đurišić.

Ova dama je, kako tvrde poznavaoci narodne muzike, među najtalentovanijim estradnim zvezdama na našim prostorima, a u svojoj karijeri dugoj više od 40 godina, imala je brojne hitove koji su obeležili odrastanje čitavih generacija.

televizija
foto: Kurir
Jesen na Kurir televiziji počinje Sceniranjem, a u prvoj epizodi novog ciklusa popularna pevačica otvoreno govori o sebi, svojim usponima i padovima i odgovara na mnoga pitanja iz privatnog života i karijere. Sudeći po prvoj gošći, opravdan je entuzijazam voditeljki Ljiljane Stanišić i Vanje Camović koje najavljuju ekskluzivne ispovesti i nepoznate detalje iz života velikih imena, koja do sada nisu imale priliku da ugoste.
Gledajte Sceniranje svake nedelje od 20 časova na Kurir televiziji! Očekuje vas još više zabave, ekskluzivnih priča i mnogo iznenađenja na koja ste navikli u emisiji o najpopularnijim ličnostima domaće javne scene.

Kurir televizija se za samo dve godine pozicionirala kao najgledaniji kolažni kablovski kanal u kablovskim sistemima u kojima je dostupan.

I u predstojećoj sezoni ostajemo najbrži i najaktuelniji, a od ponedeljka, 5. septembra, očekuju vas značajne novine: još više zabave, još bolji informativni program i nove sezone omiljenih emisija.

televizija
foto: Kurir

Nova zabavna emisija Pusti brigu nedeljom popodne

Ljubitelje zabave obradovaće vest o novoj emisiji Pusti brigu, koja se emituje nedeljom od 13.00. Odabrani gosti, puno dobre muzike i priče iz svakodnevnog života nasmejaće i oraspoložiti celu porodicu. Šou vodi harizmatična glumica Suzana Petričević, koja se na duhovit način nosi sa svim životnim izazovima pokušavajući da nakratko ostavi brige po strani, a za pripremu nedeljnog ručka zadužen je šarmantni kuvar Dejan Šutanovac.

televizija
foto: Kurir

Centralni dnevnik traje duže i nudi više

Kada je reč o informativnom programu, najznačajnija novost biće produženo trajanje Centralnog dnevnika koji se emituje svakog dana od 18.55, a radnim danima traje čak sat vremena. Osim pregleda najnovijih informacija i događaja iz zemlje i sveta uključujući kulturu, zabavu i sport, centralna informativna emisija će analizirati najvažnije teme dana u razgovoru sa sagovornicima, a sve to uz uživo uključenje reportera sa terena. Centralni Dnevnik ostaje prepoznatljiv po kratkoj i dinamičnoj formi prezentovanja vesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track