00:30

Ćerka Mire Škorić stigla u restoran, sačekao ju je otac

prelepo

UDALA SE ĆERKA MIRE ŠKORIĆ! Milica izgovorila sudbonosno da Sebastianu, Ivica Dačić stigao sa sinom i SNAJKOM! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Mira Škorić danas je udala ćerku Milicu Jeremić, koju je dobila u braku sa hirurgom, doktorom Vasom Jeremićem.

Pevačicina naslednica je već duže vreme bila u stabilnoj vezi sa svojim partnerom Sebastianom s kojim je i živela, a svoju ljubav su krunisali brakom.

Slavlje su organizovali u jednom prestoničkom restoranu sa brojnim prijateljima i porodicom.

Mlada je zablistala u venčanici, a otac ju je uveo restoran kako bi izgovorila "sudbonosno da", a prvi ples su zaigrali uz pesmu "Ostani kraj mene".

Mira Škorić
foto: Kurir

Dekoracija restorana u kome se venčava cerka Mire Škorić je besprekorna, za stolovima preovlađuju tonovi bele boje, a prvi gosti pristižu.

1 / 13 Foto: Ana Paunković

Među prvima je stigao Lav Pajkić, koji je mladoženjin dobar prijatelj, kao i supruga Saše Matića, kreator Bata Spasojević, Ivica Dačić, Zorica Brunclik i Kemiš, frizer Mister X sa unukom Ane Bekute, Aleksandar Antić bivši ministar, Ilda Šaulić, Snežana Đurišić sa partnerom...

Mira Škorić
foto: Kurir

Mladina majka Mira Škorić je dosla još oko 15 sati i odmah se uputila u restoran.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Inače, Milicu je javnost do sada retko imala prilike da vidi. Iako je ćerka poznate pevačice, nju mediji nisu nikada zanimali. Mogla se videti samo na maminim koncertima, ali na druga mesta, gde bi bila izložena javnosti, nije želela da ide.

Milica je završila Medicinski fakultet u roku, tokom pandemije koronavirusa radila je u kovid bolnici u Batajnici. Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na ćerku.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa - ispričala je Mira tokom korone.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Mira Škorić udaje ćerku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track