FOLIRANT Baka Prase slagao da je pobegao iz Srbije! Prešao granicu pa se istog dana vratio nazad
Foto: Ana Paunković, Kurir

Obmana

FOLIRANT Baka Prase slagao da je pobegao iz Srbije! Prešao granicu pa se istog dana vratio nazad

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obavestio je pratioce da je napustio državu zbog toga što strahuje za svoj život nakon konflikta sa Željkom Mitrovićem, ali ne i da se brže vratio u zemlju nego što je otišao. Podsetimo, on se na Instagramu oprostio od svojih fanova:

Baka Prase na pumpi u Beogradu
Baka Prase na pumpi u Beogradufoto: Kurir

- Bežim iz države pre nego što masnokosi pošalje hitmena - napisao je Baka na svom storiju. Da je ponovo u Beogradu, svedoči fotografija koju je napravio paparaco Kurira. Naš fotograf uslikao je jutjubera u srcu prestonice i to na pumpi dok je plaćao gorivo - u ponedeljak kasno noću. On je bio nervozan, žurio je i sve vreme gledao u pod. Trudio se da prođe neopaženo, ali mu to nije pošlo za rukom. Doduše, bilo je kasno, pa ljudi koji su takođe plaćali gorivo nisu obratili pažnju na njega. Kada je uzeo račun, seo je u svoj automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Baka Prase
foto: Kurir

Medijskom ratu koji već danima traje između vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića i Baka Praseta ne nazire se kraj. Do konflikta je došlo kada je Bogdan optužio Željka da mu duguje pare, što se ispostavilo kao neistina - Ilić zapravo duguje Mitroviću. Željko mu je odmah odgovorio i najavio dokumentarni film o Bogdanovim kriminalnim radnjama, nakon čega je Ilić odlučio da nakratko napusti Srbiju. On je boravio u Bosni i Hercegovini, sudeći po video-snimcima koje je i sam objavljivao. Razlog njegove posete nije poznat, ali je pokazao da se video sa svojom devojkom Anjom, koja tamo živi. I tokom jučerašnjeg dana smo u više navrata pokušavali da stupimo u kontakt sa internet senzacijom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Baka Prase, Željko Mitrović
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track