MILJANA KULIĆ IMA TREMOR I USPOREN GOVOR? Zadrugarka se leči od 12. godine, a u velikom je STRAHU zbog OVOGA
Foto: Printscreen

ŠOK SAZNANJA

MILJANA KULIĆ IMA TREMOR I USPOREN GOVOR? Zadrugarka se leči od 12. godine, a u velikom je STRAHU zbog OVOGA

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić još uvek se nalazi u Kliničkom centru Srbije gde se oporavlja od operacije želuca koju je imala u Turskoj, a njeno zdravstveno stanje oscilira.

Naime, Miljana je, kako kaže izvor za Republiku, tražila pregled kod psihijatra zbog lošeg psihičkog stanja.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: ATA images, Kurir

- Miljana je tražila pregled kod psihijatra zbog promena psihičkog stanja. Žali se da je pospana preko dana i povremeno napeta, a kako kaže to je ''jer je predugo u bolnici''. U velikom je strahu kako se njene sestre Tijana i Ana ophode i brinu prema njenom sinu Željku, sa kojim su u Nišu. Kako je rekla doktoru, nepoverljiva je prema njima dvema, jer su ceo život neozbiljne. Požalila se doktoru da joj je potrebno više sna preko dana, ali imala je i izričitu želju da se više čuje sa majkom Marijom koja je uvek smiri - počinje izvor i otkriva da se Kulićeva godinama unazad leči na psihijatrijskim klinikama:

Miljana Kulić
foto: Zorana Jevtić

- Inače, njenom ranijom lekarskom dokumentacijom je utvrđeno da se od 12. godine leči na psihijatrijskim klinikama. Pregled koji je imala kod psihijatra je pokazao da ima blagi tremor i usporen govor, ali da će ukoliko bude bila strpljiva i slušala doktore ubrzo izaći iz bolnice i nastaviti sa svojim normalnim životom - zaključuje izvor.

Kurir.rs/Republika.rs

Bonus video:

01:14

MILJANA NIJE PRVA KOJA SE IZ TURSKE VRATILA SA KOMPLIKACIJAMA! Krstinja o Kulićkinoj operaciji želuca: Sada je najvažnije SAMO OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track