ŠTA SE DESI U VEGASU, OSTAJE U VEGASU Nataša Bekvalac progovorila o TURNEJI, pa priznala: NE MOGU DA SE SMIRIM I SABEREM!
Foto: Printscreen/Instagram

sve je kao na filmu!

ŠTA SE DESI U VEGASU, OSTAJE U VEGASU Nataša Bekvalac progovorila o TURNEJI, pa priznala: NE MOGU DA SE SMIRIM I SABEREM!

Stars -

Nataša Bekvalac prethodne nedelje otputovala je Ameriku gde ima turneju, a da se nezaboravno provodi svedoče njene objave na društvenim mrežama.

- Na pola smo ovog ludila od naše turneje, sve je kao na filmu i ne mogu da stignem da se smirim, umirim i saberem utiske. Šta se desi u Las Vegasu, neće ostati u Las Vegasu , taj osećaj poneću zauvek tamo gde mi je dom- napisala je pevačica koja je iskoristila priliku da se zahvali svima.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Instagram

- Zato pevaću sve dok imam glas i voleću sve dok živim. Toliko sam zahvalna i puna ljubavi, ne želim da spavam, samo da vas volim- zaključila je Bekvalčeva koja se nakon Vegasa uputila u Čikago.

Podsetimo, pevačica je tek nakon dve decenije karijere, održala veliku Američku turneju, a kako je priznala medijima, toliko joj je trebalo da se odluči na taj korak, jer je izrazito nesigurna u sebe.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Bekvalac u kapeli za venčanje u Americi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track