00:13

Tamara Đurić u seksi izdanju

vatrena

PRIZOR OD KOGA ZASTAJE DAH! Tamara Đurić u PROVOKATIVNOM izdanju, GRUDI kipe, a TEK da vidite KAKO se obukla! (VIDEO)

Stars -

Tamara Đurić je poslednje vreme dosta aktuelna u medijima, a nedavno je imala burnih i turbulentnih događaja kada je privatni život u pitanju.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram

Starleta privlači pažnju svojom pojavom, stilom i načinom oblačenja. Poznata je kao neko ko voli da objavljuje provokativne fotografije, kojima često oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama.

Tamara se nedavno pojavila u jednom restoranu u Beogradu u veoma izazovnoj rozoj kombinaciji, što je naišlo na oduševljenje njenih pratilaca. Ona je bila sa svojim društvom u restoranu, obučena u provokativnoj kombinaciji, koja je više otkrivala, nego što je sakrivala.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Instagram

Tamara je na snimku konstantno pućila svoja velika usta, a do izražaja su došle njene ogromne grudi.

Komentari su prštali na račun njenih vrelih kadrova, te je bilo sledećih komentara: "Tamara, prelepa si", "Bombastična", "Grudi desetke", "Preslatka si bejbe", "Seksepilna nema šta", "Ne pokrivaš atribute" i još brojnih komentara.

Tamara Đurić
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Đurićka je nedavno u žiži javnosti, kada je kao bomba odjeknula vest da ju je muž Nikola Kačarević udario dva šamara, što je ona demantovala te navode za Kurir. Dugo se spekulisalo kako je njihov brak zapao u krizu, te da ne žive više zajedno, da je Tamara sa ćerkom napustila zajednički stan.

Kurir.rs/S.B.

00:14

Tamara Đurić snimkom iz teretane raspalila maštu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja