"IZGUBILA JE NEVINOST SA DUPLO STARIJIM ČOVEKOM": Bivši muž Viki Mitrović tvrdi da je priča o SVEŠTENIKU i silovanju LAŽ!
Foto: Ana Paunković

šok

"IZGUBILA JE NEVINOST SA DUPLO STARIJIM ČOVEKOM": Bivši muž Viki Mitrović tvrdi da je priča o SVEŠTENIKU i silovanju LAŽ!

Rijaliti -

.

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović, prošle godine je potresla region kada je iznela priču o tome da ju je kao dvanaestogodišnju devojčicu silovao sveštenik.

Viktorija Mitrović, pop
foto: Aleksandar Jovanović, Damir Dervišagić

Međutim, njen bivši muž Robert Mitrović koji je postao učesnik "Zadruge 6" otkrio je cimerima da je to laž koju su smislili njeni baba i deda kako bi uzeli pare!

Robert Mitrović nije gubio vreme, pa je neposredno nakon ulaska krenuo da priča o bivšoj supruzi, Viki Mitrović. Kristijan, Danijel, Denić i Mikica Bojanić pomno su slušali sve detalje koje je novi zadrugar iznosio o braku.

zadrugari, karantin, Zadruga 6, Robert Mitrović
foto: Ana Paunković

- Ona kad je bila u braku sa mnom govorila mi je da je bila sa dečkom koji je stariji od nje. Nije baš mator čovek, ona je imala 12, 13 godina, a on 20 i neku. Vozio je nekog džipa - rekao je Robert, pa nastavio:

- Ona kaže da je izgubila nevinost sa njim, i pošto su njeni baba i deda zlo koje samo pare interesuju, otišla je kod tetke. Baba i deda su izmislili sve o svešteniku da bi uzeli veće pare. To mi je ona rekla - otkrio je Mitrović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track