"PODNOSIM JOŠ DVADESETAK KRIVIČNIH PRIJAVA PROTIV BAKE PRASETA!" Željko Mitrović se oglasio, ne odvaja se od kofera zbog OVOG!
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

RAT NE PRESTAJE

"PODNOSIM JOŠ DVADESETAK KRIVIČNIH PRIJAVA PROTIV BAKE PRASETA!" Željko Mitrović se oglasio, ne odvaja se od kofera zbog OVOG!

Stars -

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović oglasio se na svom Instagramu, gde je naveo da je sleteo u Beograd, kako bi mogao da podnese tužbe protiv jutjubera Bogdana Ilića, odnosno Bake Praseta.

Željko Mitrović, Baka Prase
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Sleteh sinoć kasno u Beograd samo da ispotpisujem punomoćja advokatima za još dvadesetak krivičnih protiv Bake, otvaranja dve peticije za Bakin odlazak u zatvor zbog utaje poreza i seksualnog iskorišćavanja maloletnica, i druga za gašenje Bakinih YT kanala. Od kofera, kao sto vidite, se ne odvajam jer su unutra svi dokazi sa kojima se pred zoru vraćam u London gde dokaze nosim u Guglu - napisao je Mitrović.

Inače, nedavno je na televiziji Pink objavljen dokumentarac o Bogdanu Iliću, nakon čega je jutjuber komentarisao navode iz filma i pokušao da demantuje navode i izneo niz optužbi na račun Mitrovića i aktera iz dokumentaca.

Pokušao je i da demantuje i navode da je imao seksualno odnose sa maloletnicama, gde je tvrdio da nije znao da devojka ima 16 godina braneći se da "nije policajac i da je sama pristala". Poslednjih dana Baka Prase je i napravio peticiju da se ukine rijaliti program.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Baka Prase priznaje da i dalje voli bivšu devojku Anju Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track