"SINA SAM ČULA KAKO VRIŠTI I PLAČE ZA MNOM" Prija iznela detalje karijere, ali i PRIVATNOST! Evo šta sada najviše voli da radi
Foto: Printscreen/Ami Dži šou

OTVORENO

"SINA SAM ČULA KAKO VRIŠTI I PLAČE ZA MNOM" Prija iznela detalje karijere, ali i PRIVATNOST! Evo šta sada najviše voli da radi

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila da je jako umorna zbog posla, te da joj više prija kada je kod kuće, u društvu svog sina Aleksandra.

Ona je istakla da ju je rad na albumu umorio, ali da je sve ispoštovala.

- Radila sam mnogo na ablumu, to mi je umorilo dosta, ali je leto već unapred bilo dogovoreno, a ja nikada nisam otkazivala nastupe, tako da sam sve ispoštovala do kraja. Naravno da mi je lakše bilo kad nisam bila majka. Sada kada mi je sin malo veći, ne mogu više da ga prevarim! Svaki moj odlazak je toliko potresan, i za mene i za njega... Evo, danas kad sam krenula na sređivanje za emisiju, toliko je plakao za mnom, da sam ga čula sa ulice koliko vrišti i plače za mnom. Još sam i radila, danas sam došla iz Crne Gore - priča Prija u emisiji "Ami Dži šou".

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Aleksandra je priznala i da njen sin Aleksandar obožava Ognjenovu pesmu "Medo brundo".

- Obožava "Medo brundo"! Sluša sve i svašta, više ne moram ni da mu je puštam, zna je napamet! Kupila sam mu pre neki dan ozbiljan mikrofon da mi peva, tako mi sve peva, pa i "Medo brundo". "Zmija i žaba" su mi se više na glavu popeli, stalno smo to slušali - smeje se Prijovićka, pa priznaje da ne voli da gostuje u emisijama:

Aleksandra Prijović
foto: Ana Paunković

- Kad sam počela da se bavim ovim poslom, prijalo mi je naravno, htela sam da se pojavljujem svuda i što više, ali valjda to ide sa godinama. Sada se lepše osećam kada sam kod kuće, iako mnogo radim. Vremenom sam navikla na to i više mi prija da recimo budemo sa sinom, nego da se sređujem za neko slikanje, gostovanje, prođe ceo dan, tako da se mnogo lepše osećam kada se ne pojavljum često u medijima. Tako sam navikla i tako mi prija! Najbolje mi je da pevam, nego da pričam - smeje se Aleksandra Prijović.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:07

Dara Bubamara bez fotošopa prava riba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track