ARKAN JE ZABRANIO OVE CECINE EKSPLICITNE SCENE! Najpoznatiji srpski menadžer otkrio detalje SKANDALA sa pevačicom i glumcem
Foto: Printscreen/Happy, Stefan Jokić

ARKAN JE ZABRANIO OVE CECINE EKSPLICITNE SCENE! Najpoznatiji srpski menadžer otkrio detalje SKANDALA sa pevačicom i glumcem

Stars -

Vlada Perović, koji za sebe voli da kaže da je ceo život stvarao zvezde i da, za razliku od drugih menadžera nikada nije bio reproduktivac, jednom prilikom je ispričao kako je uspeo da nagovori Radeta Šerbedžiju da zaigra sa Svetlanom Cecom Ražnatović u filmu "Nečista krv", koji je Arkan zabranio.

- Ja sam bio jedan od producenata filma 'Nečista krv' gde su igrali Ceca i Šerbedžija. Ja sam zastupao Cecu i predlagao sam reditelju Stojanu Stojčiću da Ceca zaigra Koštanu. Ali, Šerbedžija na početku nije hteo ni da čuje da igra sa Cecom. Šta sam sve radio da ga odobrovoljim - podbacivao sam mu ženske, upoznavao sam ga sa društvom, nisam mu naplaćivao račune. Sve sam to radio samo da bi on pristao da igra sa Cecom. Na kraju je pristao - ispričao je Perović.

Svetlana Ražnatović, Rade Šerbedžija
foto: Printscreen

Kako kaže, Ceca je bila dobra Koštana.

"Ne znam zašto je to Arkan zabranio. Verovatno zbog lascivnijih scena, ali ona je to umetnički odigrala", rekao je on.

Željko Ražnatović Arkan
foto: Screenshot youtube/Mladjen

- Ona i ja smo imali korektan odnos. Ali nismo se posle čuli i videli. Jednom smo se samo sreli na nekom splavu. Arkan je zaćutao sa mnom posle mog neuspelog pokušaja da ga vratim u Bosnu. Naime, on je znao da ja poznajem mnoge ljude pa je tražio od mene da nešto ispeglamo kako bi on mogao da uđe u Bosnu. I posle se Arkan naljutio što nisam uspeo to da mu izdejstvujem" - rekao je u Golom životu.

kurir.rs/happy.rs

Bonus video:

01:06:02

SCENIRANJE 31.12.2020. - Svetlana Ceca Ražnatović 2. DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track