TRAGEDIJA U PORODICI JELENE KARLEUŠE: Poginuli su na zadatku, ona godinama nije REČ PROGOVORILA od bola
Foto: Vladimir Šporčić

tragično

TRAGEDIJA U PORODICI JELENE KARLEUŠE: Poginuli su na zadatku, ona godinama nije REČ PROGOVORILA od bola

Stars -

Jelena Karleuša je teško doživela smrt majke Divne, a njihovu porodicu obeležila je rana tragedija zbog koje se nikad nisu do kraja oporavili.

Naime, i Divnin otac Jurij i njegov rođeni brat bili su vojni piloti i obojica su nastradali na zadatku, u istom danu, u razmaku od samo nekoliko sati. Divnina sestra Danijela ispričala je kako, nakon ovog strašnog gubitka, njihova baka godinama uopšte nije govorila.

Jelena Karleuša, Divna Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Danijela je bila tek napunila tri meseca, dok je Divna bila desetogodišnja devojčica pa je i preuzela brigu o mlađoj sestri. Majka Darina ostala je udovica u 29. godini, ali se više nikad nije udavala. Vojska ih je ipak zbrinula, pa su na Novom Beogradu dobili komforan stan. Divna je završila Devetu beogradsku gimnaziju, a na trećoj godini Pravnog fakulteta zaposlila se u „Radio-Beogradu“ na čuvenoj stanici 202. Uspešno se bavila marketingom, neko vreme radila je i na televiziji, a pisala je tekstove i za mnoge estradne zvezde.

Međutim, Jelena je govorila kako ju je ubijalo da gleda majku, tetku i baku kako se muče.

"Najviše me je nervirala nemaština", napisala je svojevremeno na Instagramu. "Bila sam skromna devojčica koja im nije tražila ništa... ", zabeležila je pevačica.

kurir.rs/lepaisrećna

Bonus video:

00:17

Jelena Karleuša proslavila rođendan svojim miljenicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track