00:22

Nives Celzijus zaigrala u garaži

PRIZOR OD KOGA ZASTAJE DAH

NIVES CELZIJUS ZAMEŠALA KUKOVIMA! Opustila se i sa drugaricom razmenjivala NEŽNOSTI, a tek da vidite kako se UVIJA! (VIDEO)

Stars -

Nives Celzijus je na svom Instagramu objavila video od koga zastaje dah, a u kome ramenjuju nežnosti sa voditeljkom Ivanom Mišerić i vrcka u jednoj gradskoj garaži.

Nives ne prestaje da intrigira javnost na našim prostorima. Nives obučena u belu dvodelnu kombinaciju sa belim blejzerom i pantalonama u štiklama zajedno sa svojom drugaricom Ivanom Mišerić razmenjuje nežnosti, nosem od nos.

Nives Celzijus
foto: Printscreen/Instagram

Celzijusova je u jednom trenutku napućila usne i krenula da igra i njiše kukovima, što je naišlo na veliko oduševljenje njenih pratilaca na Instagramu, te su pali brojni komentari na njen račun.

Nives Celzijus
foto: Printscreen/Instagram

"Izgoreće redakcije i portali", "Prelepo", "Opa Nives kako znaš dobro da igraš", "Pornić u najavi", bili su neki od komentara.

Podsetimo, Nives Celzijus ranije je bila poznata po braku sa hrvatskim fudbalerom Dinom Drpić, sa kojim se razvela pre osam godina. Oprobala se u mnogim profesijama poput pevanja, glumila je u nekoliko serija, te je bila i model, a stigla je i da napiše knjigu, autobiografiju "Gola istina".

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

00:45

Jovana Jeremić otkrila kolika joj je plata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track