"NIKO MI NIŠTA NIJE POKAZAO, SVE SAM SAMA" Barbara Bobak odbrusila svima sa kojima je radila, a pomenula i BIVŠE MOMKE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Amidži šou

OŠTRA

"NIKO MI NIŠTA NIJE POKAZAO, SVE SAM SAMA" Barbara Bobak odbrusila svima sa kojima je radila, a pomenula i BIVŠE MOMKE! (FOTO)

Stars -

Pevačica Barbara Bobak je pre nekoliko meseci raskinula vezu sa Darkom Lazićem, a sad ju je neko očigledno baš mnogo iznervirao te je na društvenoj mreži Instagram ostavila komentar u kom je pomenula kako saradnike, tako i prijatelje, ali i bivše momke.

Međutim, kao što je već svma jasno, poznata je po britkom jeziku te je ovog puta oplela po saradnicima i svima onima koji je kako kaže, svojataju.

- Sve više čujem sa sve više strana kako sam ja imala kojekakve UČITELJE i UČITELJICE koji su mene NAPRAVILI - napisala je te stavila emotikon smajlija koji plače od smeha, pa dodala:

Barbara Bobak
foto: Kurir televizija

- Ja sam tu, dragi moji, da pričam o stvarima o kojima niko ne priča. NE DAJTE NIKOME DA SVOJATA VAŠ TRUD I RAD! Pijavice i paraziti - STOP.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

BIVŠA DEVOJKA DARKA LAZIĆA BRUTALNO ISKRENO O TEI TAIROVIĆ: Barbara iznela svoje mišljenje, pa otkrila šta to kod koleginice CENI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track