01:49

PIPNI, ŠTIPNI, AKO SMEŠ! Goca izazvala Rašu! Pipni, štipni, ako smeš! Tržanki na crtu izašao ČUVENI KUVAR, evo ko je POBEDIO!

Zaigrali se PIPNI, ŠTIPNI, AKO SMEŠ!

Goca izazvala Rašu! Pipni, štipni, ako smeš! Tržanki na crtu izašao ČUVENI KUVAR, evo ko je POBEDIO!

Stars -

Pevačica Goca Tržan i čuveni kuvar i domaćin šoua "Majke i snajke" na Kurir televiziji Raša Vlačić, bili su gosti prošlonedeljnog izdanja emisije "Pusti brigu".

Njih su ugostili glumica Suzana Petričević i kuvar Dejan Šutanovac, domaćini ovog šoua koji se emituje svake nedelje u 13 sati na Kurir televiziji. Tokom tri sata, Suzana i Dejan se zabavljaju sa svojim gostima, koji se oprobavaju u pojedinim igrama, pa su se tako i Goca i Raša našli pred zadatkom.

Oni su morali da odigraju igru "Pipni, štipni", Suzaninu omiljenu, koja je zabavila sve u studiju, ali i gledaoce ispred malih ekrana. Voditelji su sešalili da li Goca i Raša smeju da se igraju, jer niko od gostiju nije znalo šta ih očekuje, da li smije, bube ili sasvim obični predmeti.

pusti brigu, Goca Tržan
foto: Kurir TV

Pevačici i kuvaru je stavljen povez preko očiju, a zadatak im je bio da vade predmete iz akvarijuma i pogode šta je u pitanju. Goca je u početku bila bolja, ali je ipak Raša izdominirao u prepoznavanju namernica samo na dodir. On je i s povezom oko očiju uspešno napravio razčliku između šećera, soli i kukuruznog brašna.

1 / 2 Foto: Kurir TV

Na kraju su oboje proglašeni za pobednike, dobili su poklone, a onda su i uživali u nedeljnom ručku, koji je spremio Dejan.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja