TANJA SAVIĆ ŠIRILA KORONU PO KLUBOVIMA! Šokirala priznanjem, bila pozitivina, a nije otkazala nastupe: Nisam imala srca za to
Foto: Kurir Televizija

strašno

TANJA SAVIĆ ŠIRILA KORONU PO KLUBOVIMA! Šokirala priznanjem, bila pozitivina, a nije otkazala nastupe: Nisam imala srca za to

Stars -

Pevačica Tanja Savić šokirala je sve priznanjem da je imala nastupe dok je imala korona virus, jer nije imala srca da otkaže nastupe.

Ona je navela da je sve vreme radila bolesna, i da je jedva stojala na nogama.

Tanja Savić
foto: Printscreen

- Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitela, imala sam 4 250 antitela, a sve vreme sam radila bolesna - rekla je Tanja i dodala:

Tanja Savić
foto: ATA images

- Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtelo mi se u glavi, a imala sam celo leto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici pre svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro - izjavila je pevačica.

Inače, ona je nedavno izbacila jednog momka sa njenog nastupa zbog neprimerenog ponašanja.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:07

TANJA SAVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Sve se desilo dok je bila na moru, dva dana na plaži bila, ostatak odmora provela po bolnicama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track