"KRISTIJANU SE OVO NIKAKO NEĆE DOPASTI" Trudna Kristina u nikad vrelijem izdanju, uvukla se u minić i POKAZALA SVE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

atributi na izvolte!

"KRISTIJANU SE OVO NIKAKO NEĆE DOPASTI" Trudna Kristina u nikad vrelijem izdanju, uvukla se u minić i POKAZALA SVE! (FOTO)

Stars -

Kristina Spalević, bivša zadrugarka i izabranica Kristijana Golubovića, u šestom je mesecu trudnoće i uskoro će roditi dečaka, ali je to ne sprečava da pokaže čime raspolaže gde god da se nađe.

Da ponosno nosi trudnoću i po koji višak kilograma, pokazala je pojavljivanjem u jednoj emisiji u kojoj je istakla sve svoje obilne minijaturnom haljinom animal printa.

Kristijan Golubović, Kristina Spalević
foto: Nemanja Nikolić

Pozirajući sa rukama na stomaku, Kristijanova verenica istakla je noge i figuru na kojoj bi joj pozavidele i znantno mlađe devojke.

Kristina Spalević
foto: Printscreen/Instagram

- Ne gledam ti ja to - napisala je Spalevićeva u sklopu fotografije, kroz šalu aludirajući na to da ne prati dešavanja u Zadruzi.

Usledilo je stotinu komenatara i više hiljada lajkova, a mnogi su joj poručili da izgleda bolje nego ikad, ali se i našalili da je Kristijan sigurno ne bi pustio napolje u ovom seksi izdanju.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

02:06

Kristina Spalević došla da podrži Kristijana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track