Najnovije vesti

MIHAJLO PODIGAO ČAŠU U ČAST POKOJNOG OCA ŠABANA: Ćale, svoju SVADBU nisam zamišljao bez tebe! Emotivni trenutak SLAMA srca
Foto: Nemanja Nikolić

NIJE IM LAKO

MIHAJLO PODIGAO ČAŠU U ČAST POKOJNOG OCA ŠABANA: Ćale, svoju SVADBU nisam zamišljao bez tebe! Emotivni trenutak SLAMA srca

Stars

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić za života stalno je isticao da mu je najveća želja da oženi sina Mihajla, te da dobije i od njega unučiće.

Mihajlo se danas venčao Marinom Velimirović. Kako je znao da je njegova svadba najveća želja pokojnog oca, Mihajlo je održao zdravicu u njegovo ime, te rasplakao sve prisutne.

Mihajlo Šaulić, Svadba, Venčanje
foto: Nemanja Nikolić

Naime, Mihajlo nikada nije krio da mu je očev odlazak teško pao, te da mu na tako bitan dan, kao što je svadba, veoma nedostaje. Kako kažu prisutni, emocije su se samo smenjivale, a posebno kada je pevač nakon Mihajlovog govora zapevao Šabanovu "Svadbarsku pesmu".

Šaban Šaulić
foto: Dragana Udovičić

- Mihajlo ni sada nije preboleo Šabanov odlazak, čini se da njemu sve to najteže pada. Njemu je otac stalno u mislima, posebno mu je teško bilo juče što nije bio pored njega. On je nazdravio s gostima, a onda je zdravicu, s knedlom u grlu, posvetio Šabanu: "Ćale moj, svoju svadbu nisam zamišljao bez tebe. Nismo se tako dogovorili, planovi su nam bili drugačiji. Znam da nas sada gledaš i da si srećan. Bićeš ovde kroz tvoje pesme, koje će mi orkestar pevati pošto tebe nema" - kaže izvor s lica mesta za S. Telegraf i dodaje da su se svi prisutni naježili kada je nakon govora pevač zapevao Šabanovu pesmu:

1 / 17 Foto: Nemanja Nikolić

- Kada su krenuli stihovi "Hajde, oče, okiti svirače, svirat ćemo još bolje i jače, neka čuje cela okolina da si svoga oženio sina", Goca se rasplakala i zagrlila s mladencima. Ni Ildi, a ni Saneli nije ništa manje teško bilo, ali su sve stoički podnele i uživale u očevim vanvremenskim hitovima.

Mihajlo Šaulić, Svadba
foto: Yulia Koltyrina / Alamy / Alamy / Profimedia, Nemanja Nikolić, Printscreen, blickwinkel / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon što su Mihajlo i Marina krunisali ljubav, upriličili su veliko slavlje za mnogobrojne prijatelje i članove porodice Šaulić. Inače, mladoženja je pre svadbe postao generalni konzul Srbije u Cirihu, što je bio još jedan razlog da se slavi, ali u svemu ovome Mihajlu, koji je jedino muško dete iz braka Šabana Šaulića i Gordane, pokojni otac najviše je nedostajao i on to nije krio.

Kurir.rs/Republika.rs/S.Telegraf

Bonus video:

Dačićeva snajka provodi se na svadbi Šaulića
00:18

Dačićeva snajka provodi se na svadbi Šaulića

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja