08:05

ČEDO, DA LI STE IKADA PROBALI DROGU? Jovanović se prvi put sučio sa pitanjem o narkoticima ODGOVOR ŠOKIRAO!

kurir televizija

ČEDO, DA LI STE IKADA PROBALI DROGU? Jovanović se prvi put suočio sa pitanjem o narkoticima ODGOVOR ŠOKIRAO!

Stars -

Čuveni polititčar Čedomir Jovanović prvi put je otkrio u emisji "Sceniranje" na Kurir televiziji, da je probao nedozovoljene supstance.

On je voditeljki Ljiljani Stanišić potpuno otvorio dušu i progovorio o stvarima koje godinama intrigiraju javnost.

Jovanović je istakao da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane, i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu, koja nema veze sa onim što je on zaista.

Čedomir Jovanović
foto: Kurir televizija

- Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drgima da naprave neku sliku o meni - kaže Jovanović.

Kada me upoznaju vide da sam drugačiji čovek, kaže Jovanović:

Političara je Ljiljana Stanišić prvi put otvoreno pitala o korišćenju narkotika.

- Imam četvoro dece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, jel vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džointnu, alkoholu... To su stvari koje me prestrave - kaže Jovanović i dodaje:

Čedomir Jovanović
foto: Kurir televizija

- Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama - kaže Jovanović i dodaje:

- Ko je živeo u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam eksere, to je potpuno smešno. Svojoj deci moram da objasnim šta je to... Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je - kaže Jovanović, koji ne krije da voli sport.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track