PRVA FOTOGRAFIJA SESTRE UKI Q NAKON ŠTO JE BRUTALNO PRETUČENA: Drži BEBU u naručju, stižu poruke podrške! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

DOBRO JE

PRVA FOTOGRAFIJA SESTRE UKI Q NAKON ŠTO JE BRUTALNO PRETUČENA: Drži BEBU u naručju, stižu poruke podrške! (FOTO)

Stars -

Sestra popularne tiktokerke Une Kablar Sara H. (19) brutalno je pretučena, a za nasilje je osumnjičen njen suprug Damjan (23).

Sara se sada prvi put oglasila se na društvenim mrežama i objavila fotografiju sa svojom ćerkom.

On je uhapšen zbog nasilja u porodici, a u komentarima ispod Sarine fotografije, dok ćerku drži u naručju, nizale su se poruke podrške.

Sara Hadžić
foto: Prinztscreen/Instagram

Inače, majka jutjuberke, Uki Q, Dijana Marinković govorila je o teškim trenucima kroz koje prolazi cela porodica nakon što je njena druga ćerka doživela porodično nasilje. U jednom momentu, tokom emisije, dok je pričala o ćerki Sari, se i rasplakala.

- Petnest minuta pre incidenta sam bila kod njih, odnela sam im večera, uzela je i rekla žurim. Nije mi se ništa žalila, i kad sam se vratila kući zvala me sa VMA uznemirena. Rekla mi je "Čuvaj mi bebu" - započela je Dijana sa knedlom u grlu, pa se u jednom trenutku i rasplakala:

- Bila je krvava, izdeformisana. Sada ima jake vrtoglaice i jako je uplašena, plaši se za bebu. On se činio tako divan dečko, bio pobožan išao je u crkvu. Jako sam bliska sa ćerkom, uvek sam joj pomagala. Govorila je da im se njihova majka mešala, ali niko nije slutio da je ovakav monstrum.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:40

LJUBOMORA JE PRERASLA U PSIHOPATOLOŠKI FENOMEN! Psiholog prokomentarisao JEZIVO NASILJE nad sestrom Uki Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track