03:43

SNIMALI SMO PORNO FILMOVE I BILI U TROJCI! Deniz Dejm ekskluzivno opisala šta je radila sa momkom koji je SUROVO UBIO MAJKU

ŠOKANTNO

IMALA SAM TROJKU SA MOMKOM KOJI JE MOTKOM UBIO MAJKU NA VOŽDOVCU?! Šok ispovest Deniz Dejm za Kurir: Snimali smo sve (VIDEO)

Stars -

Bivša učesnica "Zadruge" i slovenačka starleta Deniz Dejm objavila je da je imala odnose sa Đ. Marić (26) koji je optužen zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku (61) u Ulici Vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac.

Naime, ona se uključila u Puls Srbije kod voditelja Ivana Gajića gde je otkrila više o njihovom odnosu.

- Prvo bih izjavila saučešće i baš mi je jezivo to što se desilo. Ja sam htela da ispoštujem pa sam se obukla u crno - rekla je Deniz, nakon čega je dodala:

Đorđe Marić, Deniz Dejm
foto: Kurir Televizija, Printscreen Instagram

- Mi smo se prvi put čuli u maju. On mi je pisao na Instagramu i hteo je da ima kolaboraciju sa mnom na onlifansu. Prvo smo se čuli preko video poziva gde mi je dečko izgledao skroz okej. Posle smo se i uživo videli. Snimali smo te snimke i videli smo se još jednom posle toga. Inače me je zvao nedelju dana pre ovoga, hvala Bogu da sam tada bila sa dečkom inače ko zna šta bi mi se desilo - rekla je Deniz.

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je kako je taj Marić izgledao prilikom susreta, ali i kakvi su to snimci bili u pitanju.

- Izgledao je bolje nego prosečan muškarac. Čak mi je i pevao neke pesme i hteo je da ga ubacim u Zadrugu. Snimili smo, dobro se pokazao, dobre atribute je imao, nije mi delovao nikako čudno.

Ivan Gajić, Ivan Gajić i Deniz Dejm
foto: Kurir televizija

- Snimili smo više puta. Prvo sami, a onda sa njegovim drugarom trojiku. Bio je vrlo intiman čin zato mi je to još strašnije jer sam bila u takvoj situaciji sa njim - rekla je Deniz.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

DENIZ DEJM ŠOKIRALA PRIZNANJEM KAKVE PONUDE DOBIJA: Poznati političar mi je SVAŠTA slao! Dotakla se i OŽENJENOG PEVAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja