OD PROSIDBE NEMA NIŠTA Darku Laziću ne pada na pamet da veri novu devojku, OVO JE GLAVNI RAZLOG!
Foto: Printscreen YouTube

Džaba se nada!

OD PROSIDBE NEMA NIŠTA Darku Laziću ne pada na pamet da veri novu devojku, OVO JE GLAVNI RAZLOG!

Stars -

Folk pevač Darko Lazić više ne krije da je zaljubljen! Konačno se, kako kaže, skrasio kraj Katarine S. iz Ugrinovaca, koja mu je vratila osmeh na lice, a nedavno ju je premijerno predstavio i pred kamerama.

Darko je, inače, sa lepom Katarinom bio u romansi pre skoro trinaest godina, a sada ponovo, posle duže od decenije, uživaju u ljubavi. Iako mu je sa njom sve potaman, kako kaže, nema nameru da je veri.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Magazin In

- Nema prosidbe, nema ništa od toga. Svaki put kad sam prosio nisam napravio ništa – poručio je Lazić za medije.

Inače, izvor blizak paru nedavno je otkrio za Kurir ko je nova Lazićeva izabranica.

Darko Lazić
foto: Instagram

- Sa Darkom je Katarina kliknula na prvu. Oni su duže vreme u kontaktu preko društvenih mreža, a poznaju se i od ranije. Često je išla i na njegove nastupe. Ipak, druženje su intenzivirali posle zajedničkih treninga u teretani i konsultacije u vezi sa ishranom. Lazić je poludeo za njom i nije ga bilo briga što je ona još udata žena, to mu uopšte nije smetalo. Skoro su ona, njena sestra i Darko proslavili njen rođendan u jednoj kafani u Novom Sadu, nakon čega je prespavala kod Darka u stanu. Iako se Katarina još uvek nije zvanično razvela, ona je pre izvesnog vremena bez objašnjenja samo pokupila svoje stvari iz kuće gde je živela sa mužem i preselila se kod Darka - naveo je naš sagovornik.

Kurir.rs/M.K./Blic

Bonus video:

00:07

Darko Lazić trenira u teretani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track