02:29

ŽAO MI JE ŠTO NISAM POSTALA MAJKA! Potresna ispovest Lepe Lukić: Potpuno se slomila zbog lutke Milice NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE

KURIR Televizija

ŽAO MI JE ŠTO NISAM POSTALA MAJKA! Potresna ispovest pevačice: Potpuno se slomila zbog lutke Milice NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE

Stars -

Pevačica Lepa Lukić rasplakala se danas u "Pulsu Srbije" zbog lutke Milice koju su joj dali u rijalitiju kao zamenu za dete.

Kako slavna pevačica nema decu, toliko se vezala za lutku Milicu da ju je ponela kući.

Lepa Lukić, Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Ona je u emisiji kod Ivana Gajića na Kurir televiziji otkrila da veoma pati što nikada nije postala majka.

- Žao mi je što nisam postala majka i najviše sam pesama pevala o deci. Ta lutka je i dalje sa mnom. Ja sam se tada takmičila u rijalitiju sa Anabelom ko će biti bolja majka prema toj lutki. Dobila sam nagradu za dobru majku - kaže pevačica.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Ona je dodala i da nije prestala da plače kada su joj oduzeli lutku, a sada je drži na posebnom mestu kraj kreveta.

- Kada sam trebala da predam tu lutku posle tri dana, ja sam sebe videla kao majku i plakala sam da mi je daju. Rekli su mi da će na kraju da mi je daju što i jesu. Tu lutku sam ponela sa sobom i nikada nisam bila sama kada sam imala nju. Lutka ima svoje mesto u mojoj spavaćoj sobi - kaže Lepa kroz suze.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:39

Deniz Dejm za Kurir na finalu Zadruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track