"TUČE LJUDE ŠTIKLAMA, SAHRANJUJE ŽIVOG ČOVEKA!" Devojka Ivana Marinkovića URNISALA Miljanu, udarila gde je najviše boli!
Foto: Ana Paunković, Instagram, Damir Dervišagić

au!

"TUČE LJUDE ŠTIKLAMA, SAHRANJUJE ŽIVOG ČOVEKA!" Devojka Ivana Marinkovića URNISALA Miljanu, udarila gde je najviše boli!

Rijaliti -

Rat između porodice Kulić i Ivana Marinkovića ne prestaje, pa je tako on u emisiji ispričao svoju stranu priče u odnosu sa Miljanom, ona je u domaćim medijima njega nazvala lažovom i tom prilikom izjavila da on nije otac njenog deteta.

Naime, Miljana je rekla da Ivana gleda kao donora sperme i da je Željku kao otac zavedena NN osoba. Ona je pored toga odgovorila Jeleni Ilić, Ivanovoj devojci.

Miljana Kulić, Ivan Marinković, Jelena Ilić
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Ana Paunković

- Ko da ga uzme?! Agresivna ludača, koja priča nepovezano i treba da se leči u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević"?! Kako neko ko tuče svakog ko mu padne šaka može da mi uzme dete?! Ivan nije ni upisan kao Željkov tata u papirima, pa ne može ni da traži starateljstvo! Željku je otac NN lice, a on je samo donor sperme. Ni ne razmišljam o tom čoveku, osim kad pogledam u svog sina, jer mnogo liči na njega - rekla je Miljana, a potom se oglasila i Jelena.

- Šokirana sam da neko ko je proveo pola života u psihijatrijskoj ustanovi nekoga naziva ludim?! Da neko ko sahranjuje živog coveka na groblju jer ju je ostavio, i snima sve to, da neko ko abortira nekoliko puta godišnje bez imalo savesti, dok joj roditelji aplaudiraju. Ona je bankomat sopstvenim roditeljima i umesto u ustanovi za lečenje, pošalju je da smanji zeludac i smrša da bi nastavila… Da ne pričam o tome da tuče ljude štiklama u svakoj sezoni, vrši nuždu gde god stigne i na kraju juri za muškarcima i plaća ih za usluge,pa se u pauzi seti da je majka??? Tuče se i vređa sa sopstvenom majkom na televiziji?? Javnost je nažalost teši kako je super,jer donosi gledanost i klikove, ali oni su porodica bez savesti, a mnogo su opomena imali u poslednje vreme da nešto ne rade dobro. To ih izgleda nije nateralo da se opamete. Zakon postoji i DNK analiza i sve moze da se dokaže. Zakon i drzava su to regulisali, a ne Kulići. - rekla je Jelena.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:04

Miljana Kulić izašla iz bolnice neprepoznatljiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track