Najnovije vesti

"PSIHOPATA RAZMAZUJE FEKALIJE PO TOALETU" Otkriveno šta Uroš Ćertić radi kada ga kamere ne snimaju, JAVNO RASKRINKAN, ŠOK!
Foto: Nemanja Nikolić

usledio opšti haos!

"PSIHOPATA RAZMAZUJE FEKALIJE PO TOALETU" Otkriveno šta Uroš Ćertić radi kada ga kamere ne snimaju, JAVNO RASKRINKAN, ŠOK!

Stars

U toku prvog porodičnog sastanka, zadrugari su otkrili šta im najviše smeta u interakciji sa cimerima u Beloj kući.

- Što se tiče Adama i mene, primećujem neke indirektne provokacije od ljudi ovde, peckanje koje se dešava da bi Adam i ja imali svađe, sa Miljanom ja nisam imala konflikt, imala sam i sa Aleks i Milicom, Marinković je umeo da podbode to su osobe koje su bile najaktivnije u našem odnosu - rekla je Tamara.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Onda potom, usledilo je Mićino izlaganje, koje je sve prisutne blago rečeno šokiralo.

Lepi Mića
foto: Pritnscreen

- Kakve mi psihopate imamo ovde da se u hotelu nalazi četka namazana go*vima. Ovaj čovek (Uroš) ne može da reši sve verbalnoim putem, nego rešava na takav način. Ne može neko da me osudi za to, jer nisam ke*ao. Gledajte kaskadera, kako se maže go*nima i bez samih go*ana. Rodilo se govno od čoveka Uroš go*no Ćertić. Ja sam ponosan, moralan, čovek, patriota - rekao je Mića.

Podsetimo, Kristijan Golubović i Emil Kamenov su diskvalifikovani iz Zadruge 6, zbog nasilja nad Urošem Ćertićem, a zadrugari koji su bili u dobrim odnosima sa Kristijanom, smišalju na koje načine mogu da se osvete kaskaderu.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

Uroš Ćertić napustio Palatu pravde
00:34

Uroš Ćertić napustio Palatu pravde

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja