POBEDNIK ZVEZDA GRANDA RAZVEZAO JEZIK O KOLEGI ISAKU ŠABANOVIĆU: Šuškalo se da mu je UKRAO SLAVU, a ovako ga Mahir komentariše!
Foto: Printskrin/Prva

PRVO I DRUGO MESTO U TAKMIČENJU

POBEDNIK ZVEZDA GRANDA RAZVEZAO JEZIK O KOLEGI ISAKU ŠABANOVIĆU: Šuškalo se da mu je UKRAO SLAVU, a ovako ga Mahir komentariše!

Stars -

Pevač Mahir Mulalić koji je javnosti postao poznat nakon učešća u takmičenju "Zvezde Granda" gde je osvojio zavidno prvo mesto bez dlake na jeziku progovorio je o Isaku Šabanoviću, kolegi sa kojim ga stalno upoređuju.

Tokom takmičenja u muzičkom šouu stekao se utisak da je Mulaliću najveća konkurencija bio Crnogorac Isak Šabanović, momak koji je u Zvezdama Granda uspeo da se izdvoji harizmom i osvoji drugo mesto.

Mahir Mulaić
foto: Instagram

Upravo zbog te činjenice između Mahira i Isaka se često pravi poređenje, a mladi pevač je konačno progovorio o odnosu sa Šabanovićem i otkrio da li ga doživljava kao najveću konkurenciju.

- Smatram da sam sebi možeš biti najveći neprijatelj. Apsolutno ne gledam na Isaka kao na konkurenciju. U ovom svetu postoje harizmatičniji, postoje oni koji bolje pevaju, koji su lepši. Isak je svakako nešto što se po prvi put pojavilo u Zverzdama Granda, neko ko peva rok i lik sa jakom harizmom. Sad bih mu rekao: 'Čir, imaš prodoran glas'!

Isak Šabanović
foto: Ana Paunković

Na konstataciju da većina ljudi misli kako mu je Šabanović preuzeo slavu, Mahir je priznao da ne zna kako da odgovori na to, te da je sa većinom takmičara ostao u prijateljskim odnosima.

Mahir Mulalić
foto: Printscreen/Prva

- Ne znam kako da odgovorim na to. Mi, takmičari iz prethodne sezone se družimo. Te dve godine su bile zaista stresne, radosne, svašta se desilo. Poklopila se energija dobrih ljudi, dobrih pevača, harizme. Sa Isakom sam u jako dobarom odnosu - otkrio je pobednik "Zvezda Granda".

Kurir.rs/Grandonline

Bonus video:

03:54

Marija Šerifović na snimanju Zvezda Granda otkrila detalje života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track