"NADAM SE DA OVA TAPACIRANA..." BUKTI RAT TIJANE AJFON I JANJUŠA: Bivši košarkaš brutalno ponizio starletu, u sve umešao i Cara!
Foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić

šok

"NADAM SE DA OVA TAPACIRANA..." BUKTI RAT TIJANE AJFON I JANJUŠA: Bivši košarkaš brutalno ponizio starletu, u sve umešao i Cara!

Stars -

Nakon što se Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon oglasila i tom prilikom podržala svoju drugaricu Maju Marinković koja se takmiči u Zadruzi 6, usledio je odgovor za nju.

Naime, Tijana je u jednom momentu komentarisala Majin odnos sa Markom Markovićem i tom prilikom rekla :

- Što se tiče njene veze sa Markom, što da ne?! Lep dečko, pametan, pažljiv... Nije Indijanac kao prethodni njeni izbori. Ne mislim da je ušla namerno u taj odnos, jer ona je ipak Maja, nema kome da bilo šta da pokazuje, ona šta poželi - može da ima. Ona radi kako hoće.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen7Instagram

Tim povodom, bivša velika Majina ljubav, Marko Janjušević Janjuš se očigledno pronašao u Tijaninom komentaru pa se oglasio na svom Instagram storiju:

- Nadam se da ova tapacirana nije mislila na mene i tebe - napisao je Janjuš i označio Filipa Cara, još jednog Majinog bivšeg momka, pa dodao:

- A stvarno sam hteo da naručim 6-7 onih predivnih kupaćih gde ispada kli*oris - dodao je Janjuš i prozvao Tijanu koja je pokrenula svoj biznis za pravljenje unikatnih haljini i kupaćih kostima.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

Janjuš bocka lice, stavlja botoks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track